![]() |
|
CRW-CS LINK??Dnes a včera jsem řešil minimálně 10 klientů prostě po změně zápisů tyto doposud bezproblémové karty nenaskočí a bohužel i refreshe jsou velmi málo učinné nechápu co s tím pořád blbnou asi nejsem sám tedy myslím a co Vy??? Rv |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??To je blbost karty byly ode mne a rozhodně žádná neprošla přes jakýkoliv phoenix ani přes něco podobného jsou to standartní 04295 karty.Nehorší je že člověk nemůže pomoct.Už tady trápím v cw modulu 3 karty už dva dny a přes všechny možné refreshe prostě nic a ani v jiných mašinách vůbec nic???? Rv |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??nevadi ze karty boli od teba, podstatne je co sa s nimi dialo potom..kazdopadne ak mas aspon jednu pri sebe nie je problem odlogovat stream, vytriedit inst. na tvoju grupu a poslat ich tam manualne.. podla odpovede razom uvidis kde je problem .. |
kmotrik
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??teraz je si to najlepsie poslat do karty manualne a mas po problemoch a pozeras dalej. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
joscervypadá to,že nevíš ,jak funguje ajska,dostuduj a pak piš kritiku,jen napovím,kdo zajišťuje,aby karta ICE jela i ve starých přijímačích? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??To by mě taky zajímalo kdo to zajišťuje, předem dík za info.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Zápisy na Ferguson FK6900Na obranu Fergusonu FK6900. Mám tento příjmač 4 roky poslední originální firmware 124 a nemám problém se zápisy na karty CRW ani ICE. Teď jsem na něm rozjel několik nefunkčních karet.Svého času za ty prachy to byl dobrý stroj, mě funguje bez problémů, jen je potřeba při přehrávání firmware dodržet základní postup..to je: 1. dát tovární nastavení 2. přehrát firmware 3. znovu tovární nastavení 4. naladit 5. vypnout, vypnout od sítě, zasunout kartu, zapnout. Zápisy chodí postupně, většinou do 30ti minut jedou všechny programy. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??Maju v tom bordel. Karta prestala chodit, skusal som ju v 3 roznych pristrojoch, 3hodinove pokusy a stale nic. Volal som um, ale este cez tyzden a hned po zavolani karta nabehla, takze problemy maju oni, ale predpokladam ze teraz cez vikend to nema kto napravit! Nuz co chcete za 1.20€? |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
pierrepetrJá nic dostudovávat nemusím. Ale ty se zkus někde poptat, jak je karta ICE obsluhována. To jak komunikuje s CW dekodérem ve starých přijímačích je věc druhá.Napovím. Proč je u ICE karty ve správě karet přístupné tlačítko "Reset pinu karty Irdeto" a ne "Reset pinu karty CW"? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
pierrepetr - dodatekAle možná mám mezery a potřeboval bych to dostudovat. Tedy bych tu nerad šířil nějaké polopravdy či dokonce lži, neřku-li že buch se nerad ztrapnil svými neznalostmi.Pak budu rád, ujmeš-li se tohoto úkolu a budeš od té lásky a dobroty a vysvětlíš mi to. A vlastně nejen mě, ale i tomikovi. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joserty jsi reagoval na můj příspěvek,který už byl smazán,psal jsem v něm,že nové karty M7 půjdou jen ve skylikredy,ty jsi psal ,že u ice tě to nemusí zajímat,ale musí,protože všechny nové karty i Ice jsou Irdeto,jen díky skylinku fungují a někdy nefungují ve starých střepech Crw,až skylink zavelí a že zavelí,všichni majitelé těchto jdou koupit nový přijímač,jen v rychlosti :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??Ale jsi se z toho vyzul pěkně. Mimochodem ještě větší hova.dinou než předtím. Ale tomu už se dávno nedivím.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??Takže mi bylo naznačeno, že něčemu nerozumím, já jsem to v podstatě přiznal, a ten, co mi to naznačil mi problematiku nevysvětlí. To se nedá nic dělat. Nemá smysl dál pokračovat.PS pro Tomika: ty svými příspěvky jen dokazuješ správnost rozhodnutí"sundat" tě z pozice admina. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
josceron se Tomik opet mýlí. Ono opravdu Skylink muze kdykoli z karet ICE kdykoli udelat kartu ciste irdeto.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??A přijít tak o většinu klientů. To by byl velmi rozumný krok, za který by z Global Liberty do M7 jistě přišlo blahopřání :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??V Česku tato logika myslím že neplati. Čech zanadava a jde si koupit novy stroj. Ale to je uz o necem jinem.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??To mas pravdu ani u nas. Somrat v kuchyni a v krcme pri pive.BAlkan je uz iny.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??"Vyjímečně" naprostý souhlas s Technikem - nevěřte tomu že aisky se budou nějak brzo překlápět na čisté irdeto - je to jen bububu, byla by to Jardova dokonalá sebevražda |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??Ještě před pár měsíci by taky nikdo neřekl, že skylink bude pouze placená služba.... a co máme dnes?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??Jenomže zpoplatněním služby mohla fa M7 jenom získat a naopak se zbavit otravů, kteří nic neplatí. V případě přeměny ICE na Irdeto by ovšem ztratila i část klientů platících, což dost těžko udělají. Platící klient je prostě základ celého podnikání.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??@Joscer, jen tak mimochodem jsem se tě mým posledním příspěvkem před péťou zastal, ale asi to bylo pro tebe moc složité. Stejně jako tvé přesvědčení, že mě někdo s pozice admina sundal. No nic vidím že střílení od boku je národním sportem i pro tebe. Ale v tvém případě mě to docela mrzí, protože jsem tě docela uznával.kubík ten zase opět objevil Ameriku, protože si myslí, že to nevím. Už jaksi pozapomněl na fakt, že jsem se osobně na toto ještě z pozice admina ptal přímo p. Glisníka, který dal odpověď přesně ve smyslu odpovědi technikaTKR či lance, tedy že k tomu vůbec nevidí důvod a postrádá smysl tohoto kroku. Ale u tebe mě takové žvásty nepřekvapují vůbec. Hezkou neděli. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pánovéprosím bez osobních napadání/víte o koho se jedná/ jinak to zavřeme a některé aktéry ohodnotíme nějakým bonusem.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??Tomik:??? Ještě mám v paměti, jak jsem dostal první citron a ty sis (ještě coby admin) na moji adresu napsal pár příspěvků, na základě nichž by mě rozhodně nenapadlo, že mě uznáváš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??Ono také půl roku před zpoplatněním karet, tzv. servisním poplatkem,(a je jedno jak se nazve) padla i tato věta ""Bezplatná nabídka se jmenuje bezplatná, protože se za ni neplatí", Tak si myslím, že až bude potřeba, tak klidně karty ICE převedou. To jen na vysvětlenou, proč jsem dal za pravdu uživateli pierrepetr. Nic jiného v tom netřeba hledat.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
zpět k tématuJinak na vysvětlenou, všechny karty cslink zákazníci vyřešili výměnou, takže ani nevím, jestli se ostatním karty rozjeli. Dejte vědět, jak u vás.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: CRW-CS LINK??@kuba, ano ale ke zpoplatnění zákl. nabídky se rozumně uvažujícímu jedinci nabízí hned několik víceméně logických důvodů. Nevidím ale ani jediný k vámi deklarovanému kroku..@joscer, to neřeš, byl to jen vyjímečný úlet s tvou nekonečnou obhajobou téměř v každém vlákně. Chybu občas udělá každý. Nějaký pepík mě tu dookola vyčítal zaujatost ke Skylinku i přesto, že jsem mu zde párkrát vyčítal některé kroky např. špatně "organizované" přelaďování či naposled s úletem o "ochrannou době" místo odkladu Serpa, či jiné skutečnosti tak jak časem přicházely. Kdo ale nechce vidět, bude stále mlít své. Teď jsem klidný a mohu jim "bez ztráty hvězdičky" rozuměj možného snižování dobrého jména těchto stránek říct co si o nich myslím. Adminům se omlouvám za spam. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |