![]() |
|
AMIKO IRD 7800 opakovaněJo nejnovější SW, ale jak jej do přístroje dostat, když po HDMI i kabelu scart leze do TV jen šedivo, maximálně bliknou dva svislé pruhy? Reklamovat u prodejce nelze, když už není účtenka a jezdit se dohadovat do vzdáleného města? |
dvorzky
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
AMIKO IRD 7800 opakovaněNa ab-f je postup i s odkazem na sw, jak tento přístroj oživit přes RS232. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: AMIKO IRD 7800 opakovaněPokud blbne jenom obrazový výstup, tak zkusit na jiném funkčním amiku zjistit pořadí v jakém zmáčknout tlačítka na ovladači pro aktualizaci a "poslepu" to namačkat na druhém. Jinak mě by docela zajímalo, jak se zbavit sw v.31, nechodí dobře, líp chodila v. 27, co jsem měl před tím, ale zpět jí tam nedostanu! :( |
Cynomys
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: AMIKO IRD 7800 opakovaně@Cynomys, budu hádat, nemáš nahodou na flashce ty softy oba?(31 i 27)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: AMIKO IRD 7800 opakovaněJde do tohoto prijimace nahrat sw i pres USB vstup? Myslim, ze to bylo snad i uvedeno v recenzi, ze by to melo jit taky. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: AMIKO IRD 7800 opakovaněNa flashce obě verze nemám, přes usb samozřejmě aktualizace jde. Po aktualizaci na v.31 jsem četl, že díky omezení Irdeta nejde do příjímače dát starší verze sw, takže super. Pro zajímavost jsem zkusil novější verzi,i když starší chodila dobře, říkal jsem si, že kdyby náhodou byla na prd, tak tam hodím zpět starší verzi a když to nešlo, zjistil jsem, že mám smůlu... :fuming: |
Cynomys
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
![]() |