Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Akce Skylink

Jde vam balik CSTV s Film Europe? Mam zaplacen balik Kombi do poloviny dubna a na techto programech mam stale hlasku E16-4 chybi povoleni ke sledovani tohoto programu.Kontroloval jsem kartu a tyto programy mam v nabidce k baliku Kombi. :-/

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Akce Skylink

Objednal sis to dnes a nejde ti to? Nachytal ses, nachytal, akce jak víno, kup balíček a k tomu dostaneš ten nejdražší brak co nikdo nechce. Asi se to nepovedlo. Rv

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Nemel jsem dnes kartu ve svem prijimaci.Byl jsem u kamarada ji vyzkouset v jeho prijimaci.Asi tam byla nedostatecnou dobu a zapisy nedorazili v danou dobu. :) Telka a Smichov jdou ok.Jinak jsem si nic dnes neobjednaval.Balik Kombi jsem predplacel minuly mesic. ;)a ve zprave je jasne napsano kdo ma predplacen nebo si teprve predplati zakladni balik do 30.4. ,tak by mel dostat zdarma tyto programy k tem stavajicim balickum.Jak jsem psal v sekci kontroly karty jsou jiz tyto programy zapsany spolu s balikem Kombi.Necham zitra poslat refresh zapisy.

HYPER

Tkan na strankach Skylinku je jiz u jednotlivych balicku o teto akci zminka.Mam tedy za to, ze akce je zrejme od dnesniho dne.A tak se ptam:Jdou vubec nekomu tyto programy s balickem programu ktery mate predlacen na HD prijimacich?

HYPER

Ten článek je celý divný. Není napsáno pro koho to je, je tam psáno "Ke každému základnímu balíčku Skylink nyní každý zákazník získá navíc ..platí pro základní balíčky Skylink aktivované do 30. 4. 2013." K aktivovanému nebo k objednanému od xx.yy.zzzz do 30.4.2013?????

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Tkan, jak rikas, asi to budu muset zase zacalovat a pak to naskoci :)

HYPER

Tak ja to chapu i tak,ze kdo ma aktivovany balicek minimalne do 30.4.2013 a kdo si objedna nejaky balicek do 30.4. na urcitou dobu,tak po tu dobu mu pujdou tyto programy ale nejdele do 31.8.2013.Priklad: pokud ma nekdo balik zaplacen treba do konce letosniho roku 2013,tak mu tyto programy pujdou pouze do 31.8.2013 s balikem,ktery ma jiz predlacen do konce roku.

HYPER

Pokud jsem to spatne pochopil,tak se predem vsem omlouvam. ;)

HYPER

Vec je jasna ne? HYPER pise ze ma predplacen balik uz z minuleho mesice ty programy mu uz naskocily ve vypisu karty takze akce se zjevne tyka i balicku predplacenych drive - v souladu s textem clanku - akorat mu jeste nedorazily zapisy, chce to jeste den, dva, ev. refresh a zapisy dorazi... neni to poprve co ji pri tech jejich akcich trva nez to rozchodi...

lance
Registrace: 10/2008

No moment

To by znamenalo, ze aj ten kto mam uz zaplatene napr. na rok nejaky balik, tak by mu to malo naskocit do 31.8. ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ved prave to. Neviem ci nase jazyky su nevhodne na jednoznacnu formulaciu, alebo len dnesní marketingaci nevedia dat jednoznacnu ponuku? Keby napisali plati pre balicky aktivovane od xy do yx je to jasne...........

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

tak u Skylinku si nemuze byt jisty nikdo nicim !!! ale muj vyklad je v souladu jak se znenim clanku tak s informacemi od HYPERa... uvidime ;)

lance

byt operatorem tak bych to tak rozhodne udelal - do 30.4 ziskam nove predplatitele a zaroven potesim (hlavne nenas..ru) ty co mi zaplatili uz driv....
pokud to tak bude, v pripade SL se po dlouhe dobe bude dat hovorit o rozumnem chovani

lance

Bonus

se spustí automaticky s objednaným balíčkem...Ale ode dneška objednaným balíčkem. ;) Takhle jsem to pochopil.

hobo
Registrace: 1/2007

využívám Flexi7 s inkasní platbou od podzimu a na webu nemám aktivní premiový balíček. programy taky nefungují. možná až s obnovou balíčku.

Ryki
Registrace: 2/2008

Dnes jsem volal na Skylink a ptal jsem se,ze když mám Kombi jestli se ta akce týká i me a říkala,že pokud si balíček predplatim na půl roku nebo na rok,tak to budu mít.

LG 77c4, O2tv, shield tv pro, Panasonic hhd player, Soundbar Samsung HQ-950A

borin7
Registrace: 8/2009

borin7

tak a co je tebe z toho jasne? Ty si sa pytal ked mas a ona ti povedala, ked si predplatis-objednas.A co je z toho jasne? :laughing:

liquere

Akcia Skylink

Ten,kto si objedná balíček od dneška,tak dostane tieto kanály k tomu,ako bonus,tzn,že ak si niekto dnes objedná balík Kombi na 4 mesiace,získa tým i tento bonus kanálov CS+Film Europe.
Kto už má aktívny balík,bonus nezíska,resp.nemá,je potrebné si doobjednať uvedené balíky.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Ved ja si tiez myslim, ze to bude takto.Fakt ale je, ze nechapem preco sa to neda jednoznacne formulovat.Ved vidite, ze vznikaju potom nejasnosti. To je tak zlozite napisat jednojednoznacne?Stacilo napisat od dnesneho dna do xy.Ja to mam na haku, ale vidite ze ludom to nie je jasne a necudujem sa, bez smajlika.

liquere

Akcia Skylink

Teraz to už hádam musí byť jasné...

Mego

Já si to kombi chtěl změnit na flexi7.Kombi mám předplacené do konce března.Říkal jsem,že si to tedy zněním na konci měsíce na flexi a prej po ty změně tu akci budu mít.Takže asi od teď kdo si to predplati

LG 77c4, O2tv, shield tv pro, Panasonic hhd player, Soundbar Samsung HQ-950A

borin7
Registrace: 8/2009

@borin7

Áno od dneška to platí,dnes objednáš,či doobjednáš a získaš.Neobjednáš vôbec,nezískaš nič.
Ten článok je jasne formulovaný,z môjho pohľadu.

Mego

Mego

To sis domyslel nebo mas info od Skylinku? Kdyz uz jsi zeleny tak to upresni at vime jestli mluvis jen za sebe nebo jak...?
Z toho clanku to objektivne jasne neni a "z tveho pohledu" tam muzes vycist treba konec sveta dnes rano v 5:55 SEC.
Jak vysvetlis ze Hyper ma balik zaplaceny uz z min. mesice a bunus se mu objevil ve vypisu karty?

lance

@lance

Má bonus aktívny,alebo je len na karte zaznamenaný ?
Píšem z informácíi,ktoré mám dostupné,na ktoré som sa konkrétne pýtal.
Mám tiež už dlhšie zaplatené balíky,ale u mna CS+FILM Europe nehrá.Ak si ho hoci aj zajtra objednám,bavíme sa o nejakom balíku,tak bonus nabehne.
Inak to isť nemôže,okrem predplatenia CS+FILM Europe predtým.

Mego

Akcia Skylink

Zápisy má,ale programy nejdu,takže až si doobjedná,bonus nabehne.

Mego

Lance never vsetkemu co ti kto povie ! Tim myslim tu informaciu od Hypera ohladom jeho zapisu bonusu na karte ;-)
Nechaj tomu nejaky cas a mozno uz zajtra sa ukaze ako to je.

Nosce te ipsum.

Warder
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra