![]() |
|
Akce SkylinkJde vam balik CSTV s Film Europe? Mam zaplacen balik Kombi do poloviny dubna a na techto programech mam stale hlasku E16-4 chybi povoleni ke sledovani tohoto programu.Kontroloval jsem kartu a tyto programy mam v nabidce k baliku Kombi. :-/ |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
WarderOK zbytecne se dohadujeme, cas ukaze, je to jak psal liker nejsou schopni jednoznacne formulace a neni to poprve, mne to uz neprijde jako nahoda...?? Pokud balik nepojede drivejsim predplatitelum tak si je naser...ou ale je to presne ve stylu SL, mne osobne je to jedno ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Akce Skylink"Bonus sa vám spustí automaticky so základným balíčkom. Akcia platí pre základné balíčky Skylink aktivované do 30. 4. 2013."Ked je napisane, ze sa spusti automaticky s balikom, tak by mal ist aj ked uz mam zaplateny balik. Nikde nie je napisane, od kedy ma byt zaplateny, ale je tam napisane DO KEDY - 30.4. Mne to teda Jednoznacne vychadza: mam uz zaplateny balik( tyzden-dva, mesiac-dva) tak to musi nabehnut. No uvidime :))) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
HornetF18Nenabehne,až po doobjednaní si balíka/balíkov do 30.4.Pokiaľ si si objednal niečo včera,pred týždnom...tak bonus nebude,až si objednáš dnes,o týždeň,bonus budeš mať... Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
Akcia SkylinkTreba brať dátum 8.3,čiže deň,kedy bola akcia spustená.Čo si kto objednal skôr,na to sa akcia nevzťahuje.Čo sa objedná 8.3.a ž 30.4,akcia bude a programy ako bonus dostanete. Neviem to už vysvetliť ľahšie,ako toto. Radšej 2x čítať,ako maľovať čerta na stenu. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
je tonapsáno nejasně,jako ostatně vše od skylinku,už jsme si zvykli,ale název "akce skylink" je akce,akční,jako jinde platí ode dne vyhlášení akce,každá firma cílí na nové ovečky,ti stávající už zaplatili,tak proč jim cpát něco navíc |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
netuším,jak by se zachovali ke stávajícímu předplatiteli,který má předplaceno např.do července a předplatil by dnes na měsíc navíc,jestli mu ten bonus přidají ode dneška do konce srpna |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
pierrepetr a další"napsáno nejasně,jako ostatně vše od skylinku"Tohle je problém těch, co to špatně chápou nebo jim Skylink leží v žaludku. Takováto formulace je běžné používaná všude kolem nás, ale u Skylinku to vadí. Příklady? Klidně. Koupil jsem si před vánoci auto. Nedávno se na výkladní skříni prodejce objevil nápis "Akce: Pro vozy zakoupené do 31.3.2013 litá kola zdarma". Myslíš, že když tam zajedou, všichni, co u nich koupili auto, tak jim dají ta litá kola? Koupil jsem vloni novou sekačku u Mountfielda. Teď vyhlásili akci "Pro zahradní techniku zkoupenou do 30.4.2013 třiletý servis zdarma". Myslíš, že se mohu na Mountfielda obrátit, že bych chtěl zdarma servis (výměnu oleje) na tu sekačku? Mám pokračovat? Třeba telefonními operátory? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Akce SkylinkMám MultiHD placené minulý měsíc (na 3 měsíce). Akce naběhla, to znamená, že se to týká i balíčků placených před včerejším datem. Na druhé kartě je placeno Flexi7 od půlky února do poloviny března a akce nenaběhla - logicky. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
Mego, JoscerPřečtěte si co napsal pf09... podle mě to má logiku (i když v případě Skylinku jde spíš o vyjímku :)) tak co včíl?Vaříte z vody úplně stejně jako ostatní, nic víc, zvlášť zarážející je to u zelenáče - proto jsem se ptal zda to máš ověřeno.... :lookaround: |
lance
![]() |
|
RE: Akce SkylinkNo a jám mám MultiHD zaplacené 27.12.2012 a (zatím) nic. Žádné programy z CSTV nemám ani v seznamu na kartě (kontrola karty na Skylinku), ani nejdou.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Akce SkylinkJá to chápu, že akce platí jen pro balíky objednané od spuštění akce. Díky použitému slovu "nyní". Ale opravdu to Skylink mohl napsat přesněji. Něco jako když si spletu odklad s ochrannou dobou..@pf09, pokud akce platí i na dříve objednané, co je logického na tom, že u MultiHD ti naběhlo a u flexi7 ne? Protože dneska jsem si asi opravdu sedl na vedení. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Logicky u Flexi7 nemám zaplaceno do konce dubna, ale jen do poloviny března, tak mi to nejede, kdežto u MultiHD mám předplaceno do května, tak mi to běží. Aspoň doufám :-) |
pf09
![]() |
|
lanceuz vcera som tebe a tebe podobnim pisal, ze si mate zavolat do Skylinku a oni Vam tam radi zodpovedia vase otazky.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Akce SkylinkAle nikde se nepíše, že objednaný balíček musí "přesahovat" datum 30.4. Tento den jen představuje konec akce, takže stále hledám tu tvou logičnost.. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535cituji: Akce platí pro základní balíčky Skylink aktivované do 30. 4. 2013. |
pf09
![]() |
|
TomikJo o přesahu tam nic není - máš recht... beru zpět. Na vedení si sedím já... :-) |
pf09
![]() |
|
RE: Akce Skylinkkašlete na to, časem až bude "statistika" na větším počtu karet se uvidí jak to soudruzi vymysleli |
lance
![]() |
|
RE : bonusyNerozumím tomu co tady řešíte , kdo si objedná párek v rohlíku dostane zdarma mastný papír z odpadkového koše R^ |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Akce Skylink:laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Akcia SkylinkPáni k téme poprosím a bez osočovania.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
RE: Akce SkylinkTak jsem se znovu dival do spravy karet a programy jsou soucasti s balikem Kombi.Takze podle nich by mely byt aktivni a to do konce terminu predplatneho balicku Kombi.Vyresim to predlatnym na dalsi obdobi.U baliku Flexi7 jsem vcera nenesel informaci o akci Skylinku.U ostatnich baliku tam zprava byla. |
HYPER
![]() |
|
RE: Akce SkylinkChlapi, to chce klid, ono se to vyjasni.Taky me napada ta verze pokud ma jiz nekdo predplaceny balicek pres datum 30.4.2013, tak tam jsou programy automaticky spusteny.Ta zprava si myslim mela byt ale lepe od Skylinku formulovana. |
HYPER
![]() |
|
RE: Akce SkylinkTak, zda sa, ze kto mal zaplatene pred akciou, nema narok. Az po zaplateni od vyhlasenia akcie. Dal som reauorizaciu obidvoch kariet a nenabehlo nic. Nevadi,aj tak si predplacame pravidelne HD+ balik, takze od buduceho mesiaca by to malo ist.Ale je to dost nespavodlive k tym, co si zaplatili na pol roka alebo na rok dopredu a akcia je mimo nich. Pokial si teda nieco nezaplatia, ale to je blbost Rv |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Akce SkylinkO tom to je, pokud nebudou davat akce i tem kteri si predplaceji dlouho dopredu, tak jde o jednoznacnou demotivaci od dlouhodobeho predplaceni (coz by mel byt ovsem jejich nejvetsi zajem) protoze lepsi bude predplacet si po mesicich a vyuzit pripadne akce nez jim navalit prachy na dlouho dopredu a pak mit z bonusů prd. Zatim ale stale presne nevime, jak to vlastne vymysleli..?? |
lance
![]() |
|
RE: Akce SkylinkTak uz je zprava o akci i u balicku Flexi7. :) |
HYPER
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
![]() |