![]() |
|
Akce SkylinkJde vam balik CSTV s Film Europe? Mam zaplacen balik Kombi do poloviny dubna a na techto programech mam stale hlasku E16-4 chybi povoleni ke sledovani tohoto programu.Kontroloval jsem kartu a tyto programy mam v nabidce k baliku Kombi. :-/ |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
joscerTy nam ozaj nemusis davat za pravdu :-DDelta1 to tu pekne vypisal, tie mam takto uvedene tie kanaly a nejdu mi, takze co? Kde je chyba? Preco mam tieto programy v detaile sluzieb? Robia si z nas srandu |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
HornetF18Já je v detailu služeb nemám. Proč je tam máš ty se musíš zeptat někoho jiného.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Akce Skylinkjoscer, ja je tam mam rovnez. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
joscerMusis ich stale obhajovat? :-)Ved nejde o zivot, kasli na to, urobili chybu, kazdy urobi, ale je to trochu smiesne, ako sa ich zastavas. ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
HornetF18No konečně jsme u toho, už jsem myslel, že se nedočkám tohoto konstatování. Já už jsem si zvyknul, že ten kdo nemá argumenty, mě označí za obhajovatele byť píši jen svůj názor na danou věc.Takže můžeme diskuzi klidně úplně ukončit. Už bylo řečeno vše. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Inflace programů je stejně k ničemuK životu by mi stačilo několik stanic s různými žánry. Když si z jejich programu nic nevyberu, tak je jiná činnost, než hledět na TV. K čemu je potřeba na Skylinku od 30 do téměř 100 stanic podle balíčku. Jen to zvyšuje náklady a tím i cenu. Proto ty akční nabídky zcela ignoruji. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
![]() |