Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Přijímač pro dvě platformy

Zdravím. Plánuji v brzké době koupit HD přijímač a dovolil bych si malý dotaz. Je možno pokud bych chtěl využít svůj plánovaný HD přijímač s motorem a kombinovat v něm dvě karty, jedna Skylink a třeba druhá FreeSat po natočení na příslušnou družici ke sledování HDček. Zajímá mě to, zda je to možné, kdybych si případně pořídil FreeSat kartu na určitý balíček. Jejich přijímač bych nikdy nechtěl a též se vázat smlouvou. Díky za odpověď a pokud by to šlo, který přijímač by byl nejvhodnější.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

Přijímač

možná jsem to pochopil špatně to sledování HD.Proto jsem napsal,že na předplacené je jenom jeden a na té nejdražší ještě jeden.Cena fakt nic moc kromě roční Film.Po roce to tuším chce kartu novou což je ale jedno. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Přijímač

Výběr na předplacené je omezen na medium nebo medium+HBO Max Pak.

hobo

Optibox Alligator..

.. v pohode bežali sučasne Hello Hd karta- hu a Televizia na karte- pl, ale aj s Skylink Ice ....prvé dve v conax-e.

Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!

sivko44
Registrace: 10/2006

Pro upřesnění

Ze Skylinku bych chtěl brát základ, který má nejbohatší a doplnit ho o HD programy z Freesatu. Jde mi hlavně o sport, protože má nejlepší nabídku.

Skylink + O2TV

kvasnak

Bohužel

to je ten případ,kdy se samotné kartě od freeSat nevyhneš smlouvě na rok.HD balík nejde na žádné předplacené kartě.Ale pokud samotnou kartu tak bych se zas tak nebál.Zrušení po roce a vrácení karty není problém a je to velmi jednoduché.V tomto případě je to medium+HD balík.Cena 348Kč měsíčně.

hobo

RE: Přijímač pro dvě platformy

To by šlo, cena slušná. Já si vzpomenu, jak jsem kdysi platil za nabídku UPC Direct kolem litru měsíčně. Proto jsem od nich utekl ke konkurenci. Já vím, že dnes je to o něčem jiném a tenkrát jsme ani o nějakém HD nevěděli. Rozjeli to až přešli z 19ctky Astry na Thor.

Skylink + O2TV

kvasnak

Přijímač

navíc v tom balíku medium najdeš také pár zajímavých SD programu at už dokument nebo hudbu atd.

hobo

Hobo

Díky ti za informaci.

Skylink + O2TV

kvasnak

Výše uvedené Ti splní Edision Argus VIP, 2x UNI čtečka + 2x slot na moduly. Taky motor dobře točí. Navíc má kvalitní STI čip, takže super obraz. Nahrávky nekodované, přehraješ i na PC.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Medialink Black Panther

jestli se ti podaří sehnat

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Díky všem za názory a tipy. Sepsal jsem si vámi uvedené přijímače, abych si je mohl jeden po druhém prostudovat.

Skylink + O2TV

kvasnak

Golden Media Spark One, GM 9080 resp 9060 uz tazko zozenies, nevyrabaju a uz viac ako pol roka. Nie tak davno som ich zhanal a bez uspechu.

milan69
Registrace: 12/2008

ojoj1

argusi asi ťažko majú STi čip :))) mal som mini aj VIP ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

VIP má STi 7100 omluvam sa :bigeyes: ale obrazovo sa mi nelubil

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO
Stránka: 1 [ 2 ]