Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

DVB-S2 prijimač - výber

potrebujem radu, aky sat. prijimač kupiť..aby to malo HDMI vystup, čiže HD prijem a čítačku irdeto kariet..niečo z vašich skuseností, s čím ste vy spokojní..nie som naročný, čiže cenovo do 60 eur

streetroll
Registrace: 1/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB-S2 prijimač - výber

Ze Skylink Ready krámů Technisat SIR, ale ten neni za 60 Euro. Za ty peníze můžeš koupit leda krám, co ti vydrží rok a pak ho hodíš do popelnice. Být tebou, tak bych nějaký čas šetřil/cca 3 tisíce/ a pak něco vyberem. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

......

mám už jeden prijimač, ale ten nemá HD prijem a stal 33 eur a mám ho 3 roky, funguje bez problémov..len ja teraz potrebujem niečo čo má HDMI a zaroven aj HD prijem, pretože nový monitor už nemá SCART, inak by som to neriešil

streetroll

výber

Pred časom sa mi dostal do rúk AB Cryptobox 550HD a bol som prijemne prekvapený jednoduchosťou obsluhy a slušnou kvalitou obrazu cez HDMI. Cena cca 75€. Viem o prijímači Cryptobox nižšieho radu 450 a chodí asi 3 roky bez poruchy, takže nebál by som sa tejto volby.

huvo
Registrace: 2/2004

60 euro je fakt málo, ale zkus to koupit na dvakrát. Njdřív DO a na rok přijímač. Já tak kupuju manželce šaty -jeden rok ramínko a pak se uvidí! Jde to i s naušnicema, jeden rok díry do uší a pak...

migr
Registrace: 7/2007

Tak jdi do obchodu se satelitní technikou nebo na internet do nějakého e-shopu a kup první HD satelitní přijímač, na který narazíš za tuhle cenu. HDMI bude mít určitě.
A máš to vyřízené.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

.....

tak vieš, nie každy si môže dovoliť satelit za 300 eur..to mi fakt za to nestoji

streetroll

streetroll

novy prijmac si uz predsa riesil minuli mesiac.
https://www.parabola.cz/forum/topic-76422/

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra