![]() |
|
CS link ČT 1 a Prima CoolDobrý den. Fungují vám korektně na kartě cs link programy čt1 a prima cool ? Po obdržení nových zápisů tyto programy přestali na mé kartě číslo xxxxxxxxxxxxxx fungovat.Servisním poplatkem to nebude, jelikož karta je až do 14.5.2014 bez servisního poplatku.Díky za odpověď*zeditovane cislo karty Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 12.03.2013, 06:34.18
|
sirius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: CS link ČT 1 a Prima Coolstejny problem, vsechno jde...zapisy dokonce i na Smichov a Telku, jen Prima Cool a CT1 nehraje...Kdyz jsem volal na cslink, rekli, ze mam smulu, ze mam mit kartu vymenu... |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: CS link ČT 1 a Prima CoolJestliže máte všechny poplatky zaplaceny, podejte reklamaci. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 289 |
![]() |
|
RE: CS link ČT 1 a Prima CoolTak jen pro doplnění po přepojení a vyjasnění situace s nějakou paní mi řekla že můžou poslat jen stejný refresh jako si můžu co by serv. prodejce poslat sám takže rada nechat na čt1 delší dobu je opravdu zlatá zajímavé je že čt2 a čt4 jdou a zápis na čt1 a prima cool nikde něco je špatně jiná karta po refreshi naběhla komplet už mne to nebaví doted to nenaběhlo :bomb: |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
no teďsi tvoji kartu vyměním,díky kámo,pravidlo č.13 ti po pěti letech od registrace nic neříká R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
![]() |