![]() |
|
Full HD???dnes jsem zjistil,ze moje televize nema rozliseni Full HD!!!tak to potom znamena,ze mi nepomuze si uz koupit satelitni prijmac s HD abych mohl sledovat programy v HD(treba eurosporty nebo sport2 hd??jenom mi to podporuje televize HD READY :(( .mam televizi LG 32LK330..diky |
mikel
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 297 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
drtoAle já zkrátka NECHCI nic porovnávat s ORF a to ani Skylink ani FreeSAT. Největší dohady jsou tady mezi Skylink a FreeSAT ohledně HD, tak mě napadlo srovnání těchto dvou. Co je na tom k nepochopení?To jako by někdo navrhl porovnání třeba Oktávky a Toleda a někdo mu k tomu nutil "Ale co to takhle srovávat s Ferari?". Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscertrepes blbiny. neni HD ako HD a kto to nevidi nech si pozera co chce. ja som sa zariadil k mojej spokojnosti a ostatni nech si riesia svoje veci. a v pripade pomoci som ochotny poradit ak viem ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
drtoVzhledem k tomu, že původní zakladatel diskutuje v sekci "freeSAT by UPC Direct " nemá cenu sem montovat nějaké ORF, ale srovnatelnou platformu.Toť vše. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscernic v zlom ale "TY" si tu zacal montovat platformu ORF :)))takze asi tak ;) ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
drtoPřečti si celou diskuzi, ať víš, kdo s ORF začal a jak se to vyvíjelo. A pak pokračuj v diskuzi.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Full HD???Neviete sa bavit k teme tak zatvaram kram.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |