![]() |
|
skylink multi bez cz digital problemZdravim panove,Vymenil jsem rocni kartu za m7 vymenu ale nastal problem. Skoncilo promo,predplatil jsem na 3m balik multi i servisni poplatek na rok a ne a ne nabehnout balik digital tzn, ze mi nejdou zadne ceske programy ale na balik multi zapisi prisly. Nemuzu ted spravit sam refresh,doufam ze nebude problem v karte ze byla rocni ale je zaplacen i balik multi a mel by teda obsahovat digital zdarma.je t tak?zkousel jsem ve dnou prijimacich amiko a ani vjednom na ct1 uz bezi dva dny a furt kodovano.c.karty xxxxxxxxxxxx. dekuji za pripadne reakce *zeditovane cislo karty dvb-s, dvb-t, wifi, it;
Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 13.03.2013, 10:21.59
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: skylink multi bez cz digital problembalik multi jede cely co sem zkouseldvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: skylink multi bez cz digital problemProblém je že jsi měl roční kartu je třeba doplatit. |
kdoporadi
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: skylink multi bez cz digital problemtu 1000 jsem neplatil ale zaplatil jsem na rok servisni polatek a balik multi na 3m. to snad ne...dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: skylink multi bez cz digital problemJe třeba ještě doplatit ten litr. |
kdoporadi
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: skylink multi bez cz digital problemPani precitajte si poriadne pravidla a hlavne Pravidlo 13!Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
![]() |