![]() |
|
HDD-Vu+DuoProsím o radu.Mám Vu+duo a inter.HDD Samsung HD103SI.Několikrát za hod.se mi sám od sebe zapne.Dělá to i při vyp.do standby.Svítí červená,jakože nahrává ale nenahrává.Tuner je ale obsazen.Od kámoše jsem tam dal nový soft.(PLI).Myslel jsem,jestli jsem neudělal chybu v nast.v menu.Dělá to dál.Co píšu,tak podruhé.Poradte. |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
HDD-Vu+DuoSkus ho ešte raz naformátovať vo VU+ |
elektro65
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
A nemášho nastaven jako výchozí pro picony, EPG, logy ,odkládání a pod..?Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
HDD-Vu+DuoMám ho asi rok a makal dobře.Taky jsem si myslel,že ho znovu naformátuju ale všechno bych smazal.Jedině zálohovat. |
Tonda2
![]() |
|
tady bychho zkusil připojit k jinému VU,na chybu HDD to nevypadá |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
HDD-Vu+DuoAsi jo.použiju vylučovací způsob. |
Tonda2
![]() |
|
jeste to muze bytNemas nastaven nejaky casovac? Take je mozne,ze ti nekdo zrovna streamuje nebo prohlizi disk?pak se to chova stejne? Take tam muze byt nejaka automaticka zaloha vPli?zjisti jestli ti ten kamos dal cistou instalaci,nebo jeho funkcni zalohu?VU+ Ultimo 4K
|
papagiorgi
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
HDD-Vu+DuoDal mi funkční zálohu.On ale HDD nemá.Včera jsem ho inicializoval ale roztáčí se dál.Scháním rozum kde se dá.Jestli mi do něj někdo kouká asi nepoznám |
Tonda2
![]() |
|
HDD-Vu+DuoDal jsem tam čisté openpli-to samé.Už nevím.Rozsvítí se červená,jakože nahrává ale nenahrává. |
Tonda2
![]() |
|
HDD-Vu+DuoZávadu jsem odstranil tím,že jsem nainstaloval nový Vucc a Dremboxedit.HDD je v klídku.To je pro Ty,koho to třeba potká.CHyba byla u mně.Dík za rady. |
Tonda2
![]() |
|
Tonda2to se cení,napsat výsledek ,většina se už neozve,díky |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
![]() |