Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CAM modul-TV Panasonic

Má niekto skúsenosti s tým aký je do TV Panasonic vhodný typ CAM modulu na Skylink. Napr.mám overené v Samsungoch SMIT, ale Panasonic som ešte nerobil. Vďaka za rady.

L220158j
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

vyskoušené jsou:

Neotion irdeto
Smit irdeto
Technisat technicrypt irdeto ci+
Technisat cryptoworks
Já bych řekl že na přepínání jsou asi nejlepší ty Technisaty ale to je moje zjištění třeba má někdo jiné ;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

RE: CAM modul-TV Panasonic

já mám Panasonic a v ně jsem zkoušel před rokem ■Dekódovací modul SMIT Irdeto pro přijímače s CI/CI+ sloty a bez problémů , ted tam mám MASKON modul se SW 1.20 a řekl bych , že je i rychlejší a taky dobrý . Před 1.5 roku jsem Maskon používal a bylo vše OK , pak jsem měnil SW NA 1.23 a hned to blblo - hlášky zakodováno na 2 -3 vt. tak jsem to nechal dát spět na SW 1.20 A SUPER a jiný nechci !!!! R^

standa111
Registrace: 11/2009

standa111

s tím Mascomem s tebou souhlasím byl tam sw 1.23 tak jsem ho vrátil a požívám ty výše,a ta rychlost přepínání je asi stejná jako u neotiona a smita.Já pořád říkám že Technisaty přepínají trošíčku rychleji.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

RE: CAM modul-TV Panasonic

Mam TV Panasonic TX-P42GT50 a pouzivam v nom CAM modul Irdeto Smit CI+ vsetko slape jak hodinky , prepinanie programov do 2s

VU+ UNO 4K SE

gama07
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra