Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Markíza - štúdio F1

Markíza hm, že nové štúdio pre F1...ako tradične otrasné štúdio, otrasný obraz. Zbytočne vyhodené peniaze.

igor61
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Markíza - štúdio F1

No, dle mého názoru se Markíza alespoň snaží a studio nevypadá vůbec tak zle.A hlavně slouží svému účelu tj.rozbor závodu a info ze zákulisí F1.
Katastrofu spíše předvedla TV Nova se starou grafikou co naopak prezentuje jako novou pro sport jakou je formule 21.století.Dále rádoby inovované studio které působí více jako vysílání ze sklapa včetně moderátora jménem Pouva. Rv
To rozhodně Jarda Homola byl větším přínosem pro fandy ve studiu slovenské TV Markíza. R^

Old Master
Registrace: 1/2005

No myslim, ze obidvaja su experti na F1.ESte sa maju co ucit.Zakulisne informacie zo stolicky v studiu su fascinujuce.Myslim, ze je moznost kvalitnejsich prenosov.....a s dlhorocnymi skusenostami, kde naozaj vedia co hovoria.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Re: F1 Markíza

Vloni jsem se díval na STV. Letos jednoznačně win Sky HD, super obraz a bez zbytečných keců.

jnholy
Registrace: 8/2009

Na Markize boli aspon dostatocne zrozumitelne reci komentatorov. Na Nove je strasne nahlas pustene zvukove pozadie a ruchy zo zavodiska a komentatorov tam skoro vobec nebolo pocut.

vado
Registrace: 6/2006

hlavně bez reklam :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

vado

naprostý souhlas , na Nově HD se mi zdál obraz lepší , ale zvuk to je hnus jako v loni . VÍC JE SLYŠET VŠECHNO OKOLO , ale vlastnýho komentátora ne . To na Markýze to bylo opačně dobrý a hlavně srozumitelný zvuk komentátora. NAKONEC JAK BYL TEN ROZHOVOR S JEZDCI TAK JSEM MĚL ZVUK Z MARKÝZY , abych něco aspon slyšel a rozuměl .

standa111
Registrace: 11/2009

Polsat HD, bez reklam, dva komentátoři velice znalí přímo na místě plus studio na úrovni. Nova do první reklamy a poté už nemám důvod přepínat.

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

No,virtuální grafika je mi celkem buřt u obou stanic,ale co mi vadí,jsou přemoudřelé plky moderátorů( zaváděcí kolo misto zahřívací kolo a jiné směšné výšplechty).Ještě,že máme ORF,kde jsou při komentování jakého koliv sportu perfektně německy struční a věcní a neobtěžují zbytečnými bulvárními informacemi. :8)

CARLOS89
Registrace: 1/2009

Markiza pretek neprerušila ani jednou reklamou-to stoji za pochvalu R^

par32
Registrace: 11/2007

F1 - reklama

Tak ono je spíše otázkou, kde se F1 reklamou přerušuje, krom odpadní (Bože chraň nás od PL na této stanici) TV Nova...

Reklamu nemají Slovácí (Markíza), Poláci (Polsat), Rusové (státní Sport 1), Talijáni (SKY), Angláni (SKY), Maďaři (M1), Švýcaři (SF Zwei) a nerad bych kecal, ale mám pocit, že ani Rakušáci (ORF Sport/1)... prostě jako vždy z nás dělají (nevhodné slovo)y

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

V případě PL na Nova Sport tím nevhodným slovem budu rád

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra