![]() |
|
Hodiny na Prima ZOOM a LOVE když nevysílajíVšimněte si jak běží desetiny sekund v digitální časomíře u těch stanic mimo vysílání. Střídají se jen číslice 0;1;2. Setiny už nelze okem sledovat. To jen tak pro zajímavost, ale stejně nevím, proč se nestřídá celá dekáda. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Hodiny na Prima ZOOM a LOVE když nevysílaj...Jestli to nebude tím, že za sekundu se přenáší jenom 25 obrázků a proto to nejsou setiny sekundy, ale pořadí obrázků od 0 do 24. |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
Dula11Zabil :))) R^Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Hodiny na Prima ZOOM a LOVE když nevysílaj...ja by som privítal nonstop vysielanie a nie riešiť ich hodiny |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Hodiny na Prima ZOOM a LOVE když nevysílaj...A co by tam asi tak vysílali, když nic nemají? :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Hodiny na Prima ZOOM a LOVE když nevysílaj...Reklamu na skylink..... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 615 |
![]() |
|
nebona ty hnusný (většinou)HD freesat R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Hodiny na Prima ZOOM a LOVE když nevysílaj...Fanyn, to by si ten Skylink musel toľko reklamného priestoru kúpiť a zaplatiť |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 926 |
![]() |
|
ano je to taka my to budeme dotovat R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Hodiny na Prima ZOOM a LOVE když nevysílaj...Ještě,že to nedotuji.Já musím platit ted severní sousedy,kteří se ted spojují...Občas mi zavolá firma z pardubic,aby si objednal sky nebo freesat tak jim sdělím,že pokud mi to dají full nabídku za 200kč a měsíc na 2 roky tak to beru.V té chvílí pokladají telefon.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 615 |
![]() |
|
RE: Hodiny na Prima ZOOM a LOVE když nevysílaj...presne ako pise jklajban, preco nevysielaju nonstop ako slovenske tv .. ? namiesto tych spominanych hodin, praskat tam reprizy z vecera. |
sonyr
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
![]() |