![]() |
|
Nejdou některé programy na SKYLINKunechápu proč.Mám Optibox Koala, kartu Irdeto/ICE,všechno zaplaceno a přesto nejdou Leo TV a Private spice.Ne že bych se na to koukal,ale když to má jít,tak proč to herg**ot nejde?Nechápu, kde je zase problém.Donedávna to šlo všechno.Co s tím zase Skylink udělal, co zase ztížil lidem život?Chce mne snad donutit koupit nový přijímač? |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
re:Nejdou některé programy na SKYLINKuZkus to pustit o půlnoci. |
grandfunk
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuPřed dvěma dny jsem cvičně přepnul v noci na Penthouse HD1, který by měl jít v balíčku HD plus! A nešel a vyskočila na mě žádost o zadání jakéhosi current pinu! Nikdy před tím tomu tak na mém Topfiledu SBP 2010 nebylo! Tak jsem vytáhl kartu a zasunul jí do vedlejšího Evolve Bluestar a ejhle, ono to šlo! Protože to před tím šlo na obou přijímačích, tak nemůžu souhlasit s názorem, že s tím Skylink nic neudělal! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
TondachKdybys měl na kartě "řádně" zrušen MR, tak se ti žádné přenastavování ze strany Skylinku neprojeví.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuOstatně, kdo je vlastně odpověden za to, že program (signál) je opatřen příslušným kódem ohledně MR? Vysílatel nebo provider?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuAk nefunguje PIN:0000,Treba cez web Skylinku spraviť reset pinu na karte!Vtedy na karte sa aktivuje pin" 0000 ". Nastaviť na karte Maturity rating na 18+.A programy musia šlapať! |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
Zaujimava temaeste zaujimavejsie by bolo vediet, preco sa karty nepredavaju v takomto stave, kde je vsetko povolene.Potom doma nech si kazdy zakaze co chce a nie naopak.To ako keby sa chlapi rodili uz s prezervativom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
joscerKdybych se na to chtěl dívat, tak bych se zajímal i o to, co to je to MR a jak ho "řádně" zrušit...... ;) |
Tondach
![]() |
|
joscerTak jsem se chvíli sebevzdělával na internetu a zjistil jsem že Maturity Rating samozřejmě mám řádně zrušen! |
Tondach
![]() |
|
TondachNo ale MR se nastavuje na dvou místech. Tedak když máš kartu v tom správném dekodéru. Pak jsou v menu pro nastavení MR dvě volby. Pro dekoder a pro kartu. Pokud je zrušeno MR na kartě, nemůže to zlobit. Mám vyzkoušeno.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Je to takVčera mně jeden známej říkal, že mu to také nevalí ať dělá co dělá. Mě to valí v pohodě. On má starej Ferguson 6900, tak si myslím, že to je přijímačem. Maturity rating je na kartě zrušen. |
Qitek
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
riešenie zakodovanych programov, ktore nejduProgramy Leo, Horror a podobne idú bezproblémovo v licencovaných prijímačoch s čítačkou Irdeto. Pri ostatných je riešenie nasledovné:- pri licencovaných s čítačkou irdeto treba nastaviť rodičovskú ochranu na karte na 18+ alebo musí byť vypnutá. - pri univerzálnych prijímačoch sa to dá nastaviť s použitím modulu Cryptoworks. Po tomto nastavení ak kartu vložíte do hociktorého prijímača, údaje budú na nej uložené a programy pojdu. |
satelitka
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuPokud používáš MCAS plugin, karta je typu ICE, tak nejprve vlož kartu a cesta je:Doplňky/Plugin/Mcas/ stisknout OK / smart kard/smart kard management/modify maturity rating/ vybrat 18+ a zadat výchozí heslo karty Skylink 0000 Pokud používáš modul, tak se k tomu dostaneš skrze Doplňky/CAS a tak dále... |
swift
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuaky je postup potom ako sa mi ani na 3.pokus nepodaril zadat spravny PIN kod? :) |
pbchtt
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuVe správě účtu reset pinuDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuAnots to som spravil prave a pisal som PIN 0000 ale vobec ho nezobralo. teraz tam uz nie je moznost na vlozenie PIN kodu. pise mi, ze som vycerpal svoje 3 pokusy a mam kontaktovat servis. mam satelitu 2000HD. |
pbchtt
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuMusis to nechat aspon pul hodiny na CT1. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 651 |
![]() |
|
leo tma!mam tiez tento problem leos nechodi, karta ICE a sat zebra mini. skusal som d. poistku a ponuklo mi to 6 urovni a na kazdej moznost nastavit od 4-18rokov. nastavil som v prvej 18 a cakam co sa udeje. ma niekto radu?? |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuHYPER dakujem. tusim to uz bezi. ja som to predtym resetol, ale asi som nepockal dost dlho. |
pbchtt
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuvěkové omezení jsem osobně kvůli horror kanálu musel dát OFF protože 18+ nepomoholo a šlo to jen na technisat sirHDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 409 |
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKustale to nejde ale momentalne mam kartu v opticume a tam sa neda nic okolo d.poistky na karte, skusal som refresch aj reset pinu ale tma. |
villar
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuteď jsem zkoušel a jede ale musel jsem kartu strčit do satelity a tam změnit na kartě na 18+ na webu reset pinu ale to už se opakuji. ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuskusim to zajtra v IR module v zebre mini som to nepochopil 6urovni |
villar
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuNa lacných Arivach po nadstavení MR a rodičovského zámku to ide bez problémov.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
joscerMěl jsi pravdu, našel jsem v menu zastrčenou položku "enable a disable pin code", vypnul jsem to a ejhle, Penthouse jde! Ale před měsícem šel i bez této "úpravy"! Tak dík R^ |
Tondach
![]() |
|
RE: Nejdou některé programy na SKYLINKuU me na Technisatstar SIR jde zatim vse normalne. ;) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 651 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |