Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejdou některé programy na SKYLINKu

nechápu proč.Mám Optibox Koala, kartu Irdeto/ICE,všechno zaplaceno a přesto nejdou Leo TV a Private spice.Ne že bych se na to koukal,ale když to má jít,tak proč to herg**ot nejde?Nechápu, kde je zase problém.Donedávna to šlo všechno.Co s tím zase Skylink udělal, co zase ztížil lidem život?Chce mne snad donutit koupit nový přijímač?

Piller
Registrace: 8/2003
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

re:Nejdou některé programy na SKYLINKu

Zkus to pustit o půlnoci.

grandfunk
Registrace: 6/2011

RE: Nejdou některé programy na SKYLINKu

Před dvěma dny jsem cvičně přepnul v noci na Penthouse HD1, který by měl jít v balíčku HD plus! A nešel a vyskočila na mě žádost o zadání jakéhosi current pinu! Nikdy před tím tomu tak na mém Topfiledu SBP 2010 nebylo! Tak jsem vytáhl kartu a zasunul jí do vedlejšího Evolve Bluestar a ejhle, ono to šlo! Protože to před tím šlo na obou přijímačích, tak nemůžu souhlasit s názorem, že s tím Skylink nic neudělal!

Tondach
Registrace: 3/2004

Tondach

Kdybys měl na kartě "řádně" zrušen MR, tak se ti žádné přenastavování ze strany Skylinku neprojeví.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Ostatně, kdo je vlastně odpověden za to, že program (signál) je opatřen příslušným kódem ohledně MR? Vysílatel nebo provider?

joscer

Ak nefunguje PIN:0000,Treba cez web Skylinku spraviť reset pinu na karte!Vtedy na karte sa aktivuje pin" 0000 ". Nastaviť na karte Maturity rating na 18+.A programy musia šlapať!

gigi25
Registrace: 7/2009

Zaujimava tema

este zaujimavejsie by bolo vediet, preco sa karty nepredavaju v takomto stave, kde je vsetko povolene.Potom doma nech si kazdy zakaze co chce a nie naopak.To ako keby sa chlapi rodili uz s prezervativom.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

joscer

Kdybych se na to chtěl dívat, tak bych se zajímal i o to, co to je to MR a jak ho "řádně" zrušit...... ;)

Tondach

joscer

Tak jsem se chvíli sebevzdělával na internetu a zjistil jsem že Maturity Rating samozřejmě mám řádně zrušen!

Tondach

Tondach

No ale MR se nastavuje na dvou místech. Tedak když máš kartu v tom správném dekodéru. Pak jsou v menu pro nastavení MR dvě volby. Pro dekoder a pro kartu. Pokud je zrušeno MR na kartě, nemůže to zlobit. Mám vyzkoušeno.

joscer

Je to tak

Včera mně jeden známej říkal, že mu to také nevalí ať dělá co dělá. Mě to valí v pohodě. On má starej Ferguson 6900, tak si myslím, že to je přijímačem. Maturity rating je na kartě zrušen.

Qitek
Registrace: 4/2010

riešenie zakodovanych programov, ktore nejdu

Programy Leo, Horror a podobne idú bezproblémovo v licencovaných prijímačoch s čítačkou Irdeto. Pri ostatných je riešenie nasledovné:
- pri licencovaných s čítačkou irdeto treba nastaviť rodičovskú ochranu na karte na 18+ alebo musí byť vypnutá.
- pri univerzálnych prijímačoch sa to dá nastaviť s použitím modulu Cryptoworks.
Po tomto nastavení ak kartu vložíte do hociktorého prijímača, údaje budú na nej uložené a programy pojdu.

satelitka
Registrace: 3/2013

Pokud používáš MCAS plugin, karta je typu ICE, tak nejprve vlož kartu a cesta je:
Doplňky/Plugin/Mcas/ stisknout OK / smart kard/smart kard management/modify maturity rating/ vybrat 18+ a zadat výchozí heslo karty Skylink 0000
Pokud používáš modul, tak se k tomu dostaneš skrze Doplňky/CAS a tak dále...

swift
Registrace: 6/2008

aky je postup potom ako sa mi ani na 3.pokus nepodaril zadat spravny PIN kod? :)

pbchtt
Registrace: 1/2012

Ve správě účtu reset pinu

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Anots to som spravil prave a pisal som PIN 0000 ale vobec ho nezobralo. teraz tam uz nie je moznost na vlozenie PIN kodu. pise mi, ze som vycerpal svoje 3 pokusy a mam kontaktovat servis. mam satelitu 2000HD.

pbchtt

Musis to nechat aspon pul hodiny na CT1.

HYPER
Registrace: 11/2010

leo tma!

mam tiez tento problem leos nechodi, karta ICE a sat zebra mini. skusal som d. poistku a ponuklo mi to 6 urovni a na kazdej moznost nastavit od 4-18rokov. nastavil som v prvej 18 a cakam co sa udeje. ma niekto radu??

villar

HYPER dakujem. tusim to uz bezi. ja som to predtym resetol, ale asi som nepockal dost dlho.

pbchtt

věkové omezení jsem osobně kvůli horror kanálu musel dát OFF protože 18+ nepomoholo a šlo to jen na technisat sir

HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit

v.h
Registrace: 1/2006

stale to nejde ale momentalne mam kartu v opticume a tam sa neda nic okolo d.poistky na karte, skusal som refresch aj reset pinu ale tma.

villar

teď jsem zkoušel a jede ale musel jsem kartu strčit do satelity a tam změnit na kartě na 18+ na webu reset pinu ale to už se opakuji. ;)

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

skusim to zajtra v IR module v zebre mini som to nepochopil 6urovni

villar

Na lacných Arivach po nadstavení MR a rodičovského zámku to ide bez problémov.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

joscer

Měl jsi pravdu, našel jsem v menu zastrčenou položku "enable a disable pin code", vypnul jsem to a ejhle, Penthouse jde! Ale před měsícem šel i bez této "úpravy"! Tak dík R^

Tondach

U me na Technisatstar SIR jde zatim vse normalne. ;)

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra