![]() |
|
Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?Dobrý den, jsem laik, tak se mně prosím nesmějte a neodsuzujte za možná pro někoho stupidní dotaz. Mám možnost koupě skylink karty ICE. Jaký si k ní mám pořídit modul ? stačí čisté irdeto nebo stačí čistý cryptoworks a nebo když jdou na kartě oba systémy, tak třeba Modul Mascom, kde jdou oba systémy ? Na tomto modulu je pak možnost si zvolit, jestli se chci dívat přes cryptoworks nebo přes irdeto ? nebo je prostě úplně jedno, jaký modul si koupím, myslím co se stability týče ? předem děkuji za smysluplné odpovědi... :) |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?SMIT IrdetoVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?Především kup modul, který perfektně spolupracuje s přístrojem, do kterého ho chceš zasunout. Kartě ICE je to jedno, jestli je to CRW nebo IRD.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Ten modulduální od Mascomu NEBRAT. Osobní zkušenost je, že ani na E2 v UNU neběhá bez problémů. Dreamsky 256 je sním nepoužitelný, Vitamin taky nic moc. Ale na druhou stranu je skvělý na nastavování karty( třeba adult brzda na sprosťárny), někdy se sním dá vychytat nějaká ta moucha u nestandardního chování stb při dekódování.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
jerry00S tím Mascomem máš pravdu. Měl jsem ho dlouho v TechniSatu HD8-SX a chodil bez problémů (s FW 1.20). Pak se změnilo FEC u jednoho TP z 3/4 na 5/6 a byl konec. Musel jsem ho vyměnit.Ale někde jsem četl (snad od Dagyho), že v TechniSat ISIO ty moduly "chodí" i tak. A proto znovu opakuji. Mít jistotu spolupráce pořizovaného CAM s přístrojem, to je to hlavní. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?Nejlepší modul je žádný modul ;) , kvalitní uni čtečka je OK :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?přesný souhlas s drobečkem,každý modul je něco navíc i finančně,chce to přemýšlet vždy před koupí příjímače.Např. takový HD BOX9105 nepotřebuje žádný modul a šlape vše jak z praku. :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?Třeba má tuner přímo v TV a potřebuje CAM pro tyto účely.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?má pravdu hery ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?No, ted si uvědomuji, že jsem měl asi možná napsat, kde ten CI modul bude. Jedná se o tv se zabudovaným sat. tunerem. Moje tv Changhong EF24F888SD je zároveň můj PC monitor, takže jsem nechtěl další žádnou krabici na stůl. Připomínám, že mně osobně to zcela stačí, naladit a koukat, více nepotřebuji a obraz je pro mě krásný, jsem s tou Tv naprosto spokojený. Mluvil jsem s podporou výrobce v Nymburce ohledně kompaktibility CI modulu a údajně tv běhá bez problému se všemi na českém trhu prodávanými moduly. Jenže věřte tomu že :-) stačí si přečíst toto vlákno : https://www.parabola.cz/forum/topic-75569/ takže to bude asi loterie, bohužel nemám možnost si někde půjčovat a zkoušet různé moduly. |
jliv
![]() |
|
jlivTak chtěj po podpoře výrobce v Nymburce konkrétní odpověď jaký modul máš pořídit. Nejlépe ať ti ho prodají oni, teda jestli mají takovou činnost v "náplni práce".Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?Objednat z internetu a případně do 14 dní vrátit.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
Mascom Ird+Crw singeljedejako fík i s blokrem druhej rok v čahonku napro bez problemu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?skusali sme tieto nastavenia aj v uni citackach, bez modulu a programy sa nerozbehli aj tak. |
satelitka
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
to:satelitkašpatná konfigurace SW přístroje je vinou,že se nic nerozběhlo,kdo to neumí těžké radit :))) :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?@hery - ta čtečka 9105 pojede asi až po úpravě nebo orginál?nemá ten strojek funkci CAC - ovládání TV přes HDMI propojení? Dík. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?Ja mam naprosto perfektni zkusenost s Technisat Technicript Irdeto Ci+, vymenil jsem ho za Neotion a vsechny problemy zmizely. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
Displejpo úpravě ,stažením pluginu a jeho spuštěním.!!!!a je to ok!!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?dobrý dodavatel dodá i s tím pluginemOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?máte pravdu pánové - dodá i s pluginem za 300 a ještě bez záruky a pak to skončí stejně asi na modulu. |
Displej
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?Na hd boxu se stahují pluginy přez net je tam na to podpora ČTi AB-ForumAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?@hery - dík za laskavost,budu hledat na AB |
Displej
![]() |
|
mimo téma ?tak mám pocit, že od odpovědi autora satelitka a všechny následující kromě jednoho autor Mikek, jsou odpovědi, které asi nesouvisí s tím, na co jsem tohle vlákno založil nebo se pletu ? :) |
jliv
![]() |
|
jlivKup si modul Smit Irdeto HD CI/CI+, je funkční ve všem a OK nahrává na HDD a Flash. Dva úspěšně používám a netopí, s ICE kartou 100% funkční. Pozor : je modul Smit Irdeto HD CI+ , tak ten NE - nemá na spodní etiketě druhý údaj " Chip ID xxxxxx. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Displejdodá plugin i zdarma a u modulu to určitě neskončí, jelikož zajistí i další případnou podporu ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
for CESprosím tě, nemohl by jsi poslat foto obou stran toho modulu nacz už se nějak v těch modulech ztrácím :)Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 19.03.2013, 21:26.39
|
jliv
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |