![]() |
|
Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?Dobrý den, jsem laik, tak se mně prosím nesmějte a neodsuzujte za možná pro někoho stupidní dotaz. Mám možnost koupě skylink karty ICE. Jaký si k ní mám pořídit modul ? stačí čisté irdeto nebo stačí čistý cryptoworks a nebo když jdou na kartě oba systémy, tak třeba Modul Mascom, kde jdou oba systémy ? Na tomto modulu je pak možnost si zvolit, jestli se chci dívat přes cryptoworks nebo přes irdeto ? nebo je prostě úplně jedno, jaký modul si koupím, myslím co se stability týče ? předem děkuji za smysluplné odpovědi... :) |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
CES,mě ten modul bez IDxxxx jede v aligátoru celkem v pohodě,delší čas při přepínání,takže to bude strojem ! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
spykoKolego, Ty máš Smit Irdeto modul CI+ jen s jedním údajem na spodní etiketě a to např: OAF1F11 xxxxx, bez druhého údaje Chip ID: . To neznají všichni prodejci - spíše neznají a i s podivem i profi. montážnici, sám jsem se o tom několikrát přesvědčil. A dál neví co tím přepínámím myslíš ? Jen info do sat.-rec. s rozhraním CI se musí použít modul CI nebo CI/CI+ a do sat.-rec. s rozhraním CI+ se musí použít modul CI+ nebo CI/CI+, to platí i pro TV se sat. tunerem. Kdo toto pochybení nahrazuje - zachraňuje jiným SW, tak to nemusí vždy OK. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
opravaSW, tak to nemusí jít vždy OK. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink ICE - jaký CI modul ?zde jsou ty moduly pěkně popsanýhttp://www.digitalnik.cz/zpravodajstvi/ci-nove-rozhrani-dekodovacich-modulu/ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
ModulAbych řekl pravdu, tak v televizi Changhong jsem tento problém řešil, ale nepamatuju se, který modul v ní funguje. Vím, že první pokus byl špatnej a musel jsem dát jiný modul. Bylo to ale před rokem, takže se od tý doby mohl změnit sw televize a taky Skylink se v systému pořád hrabe, takže co funguje dnes, nemusí fungovat zítra, bohužel. Doporučuji nákup přes internet a mít tak aspoň 14dní na vrácení, což prodejci nařizuje zákon. Osobně bych si vzal Smit Irdeto CI+. Pokud by byl problém, tak Neotion. Mascom s oběma systémy bych nedoporučoval. Není špatný, ale má častější problémy s kompatibilitou. Je dražší, pomalejší, dobře funguje s kartama cryptoworks od upc. |
natpa
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 232 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |