![]() |
|
LED TV Philips 37PFL6007K ladění a ukládání kanálůOd listopadu 2012 používám 3D LED TV Philips 37PFL6007K. Od začátku mám problém s laděním a ukládáním TV kanálů. Přijímám kabel.TV Nej-TV. přístroj byl reklamován v záručním servisu, testován, vše je v pořádku. Prý je problém v softwaru, nikoliv v závadě přístroje. Zajímalo by mě zda má někdo podobný problém, jak ho řeší. Nej-TV přebírá programy od UPC. V seznamu kanálů VŠE stále přibývají další, zmnožují se z původních 160 je jich 500.Při uložení do složky oblíbené se zde opět zmnožují, mění se jejich pořadí. Ladění, vyhledávání kanálů při sledování TV je obtížné, nepřehledné. Poskytovatel TV signálu NejTV neporadí. Neporadí ani technická podpora od Philipsu, jen prý čekat na upgrade softwaru. Uvítal bych kdyby se ozval někdo s podobným problémem, nebo poradil jak vše řešit. |
ferop
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: LED TV Philips 37PFL6007K ladění a ukládán...Mám doma Philips 6606H, 4x reklamace- vadná LCD obrazovka (v dolní části 20 cm světlený pás, viditelný při světlých scénách, sledování hokeje byla chuťovka) - modré rohy při sledování TV (2x do měsíce) - bílá byla šedá, v dolní části uprostřed šedivý flek - lupání z reproduktorů - křivý, zborcený rám, rozjetý v rozích až 5 mm - při použití funkce HD Natural Motion, sekání obrazu = nepoužitelné - jednou mi "uhořelo" 40% obrazovky, zbytek viditelně modré rohy, vše trvalo asi 4 vteřiny Co jsem popsal, nejsou dle autorizovaného servisu Philips žádné závady. Na rozjetý rám (rámeček) se záruka nevztahuje. Jediné čeho jsem docílil, byla výměna obrazovky za novou. Na lupání mám aktualizovat software. Tolik moje zkušenost s TV Philips. Ještě poslední věc, Vaše televize je prostě citlivá, odpověděl technik od Philipsu, na otázku proč lupe v TV a ne v zesilovači, rádiu nebo staré televizi téže značky z roku 2007. |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
LED TV Philips 37PFL6007K ladění a ukládán...mám tuto tv zatim bez problemu ladeni sat,kabel i dvb-t žádný problem hádám chyba od kabel tv |
kosmik
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: LED TV Philips 37PFL6007K ladění a ukládán...Aj keď mám iný typ Philipsa, ani v ňom sa nedajú kanály vymazávať. Vyriešil som to spustením automatického ladenia bez antény. TV nebola pripojená k žiadnemu signálu. |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
ferop, aptgetJe velké procento lidí co v podobných případech neví jak se zachovat a nebo má strach stejně agresivně jednat jako „prodejce“.3x stejná oprava = vrácení peněz (je nutné si doklad o každé opravě vždy schovat). Jenomže prodejce řekne „žádná oprava nebyla a nebo byla, ale neoprávněná“!! Na to musíte vytáhnout kopii posudku soudního znalce a říci že o tom bude muset přesvědčit soud kde mu veškeré náklady přiúčtujete. Pokud prodejce nezmění svůj postoj, tak se také musí stát. Pokud změní své stanovisko, dobrá, ale připočítat mu náklady na znalecký posudek - jinak to zase dát k soudu. U soudu máte vcelku dobrou naději na výhru. No, nutno dodat že procházka růžovým sadem to není, nervy, čas, peníze vás z počátku určitě neminou a na tom prodejce zakládá. Soud probíhá zpravidla v regionu prodejce. Je ale dobré se soudním znalcem zkontaktovat a problém mu nastínit, abyste předem zhruba věděli jak posudek bude vypadat než začnete akci a podle toho promyslet zda akci má cenu realizovat. Někdy stačilo vytáhnout kopii 3x stejné opravenky se stejnou poruchou a říci dobrá, k tomu dodám znalecký posudek a sejdeme se u soudu. Ale pozor některé prodejce ani toto nepřesvědčí a skutečně tak potom musíte i udělat. Kdo na to nemá nervy nebo filipa (aniž bych vás chtěl urazit) svěřte se raději advokátovi, nebo koupit TV novou a doufat že se problém nebude opakovat. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: LED TV Philips 37PFL6007K ladění a ukládán...Mám 42PFL6007 a podobné problémy nemám,ale mám jiné.Philips si již nikdy nekoupím!! |
JarryC
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
LED TV Philips 37PFL6007K ladění a ukládán...Mám taky led Philips a opravdu obsluha a ladení přijimaných kanálů je hodně slabá. Mohu to porovnat LG a Samsungem |
dagles
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
![]() |