Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Na Skylinku mi po 23 hodine miznú programi Iconcer

Ahojte mam príjimač Cryptobox 550 HD mám kartu Skylink ICE výmena kartu mám zatial v Global free režime petnásty den a vždy po 23 hodine mi prestanú ísť programy všetky tie čo sú na frekvencii od Satellite BG ako napríklad Iconcert HD CZ, National geographic HD CZ Viasat HD a podobne. Viete mi niekdo povedať že prečo? Viem, že tieto programy vysielajú 24 Hodin denne.

svejo
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Na Skylinku mi po 23 hodine miznú programi...

jedu taky gf už krapet déle ale tyto problémy nemám. ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

RE: Na Skylinku mi po 23 hodine miznú programy...

Přestanou chodit přesně ve 23 hod. a kdy přesně zase začnou chodit ?

T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50

Jousi
Registrace: 12/2012

svejo

A co ukazují ukazatele síly a kvality signálu v době kdy to po 23.hodině přestane jít?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

to je na reklamáciu karty. Čo je toto za bordel, aby globalfree chodil dlhšie než 14 dní!
A okamžite ešte aj teplý bonz na COI za nedodržanie ich vlastných obchodných podmienok.
A nadpis mal byť jasný, "skylink bordel" aby všetci vedeli, že im zase niečo nefunguje

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2, jsou jeste porad k sehnani karty Skylink vymena za 600,- s global free na 20 dni a dokonce jsem videl i tyto starsi karty uz pouze s global free na 10 dni.Bud se jedna o chybny udaj na obalu nebo asi uz o urcitou serii,ktera predchazela pred uvedenim novych karet vymena M7.U novejsich karet Skylink vymena M7 je global free 10 dni.Zatim co jsem menil kamaradum tyto starsi karty Skylink vymena za 600,- s global free 20 dni nebyl zadny problem a 20 deni promo bylo dodrzeno.

HYPER

Dagy2, myslím že jsi se velmi unáhlil a docela mě to u Tebe překvapuje. Nakonec se opět ukáže, že chyba je u tazatele, neboť svejo už raději mlčí. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

neuzil

dúfam si to pochopil ako recesiu :)
Aj keď nie som agentom SL nadpisy typu "skylink do toho drbal", "Skylink - nejdou programy" a pod ma vždy nadzdvihnú.
Za 5 rokov som seriozne u tohto prevádzkovateľa nemal výpadok, zápisy po uhrade kreditkou v podstate okamžite po stlačení tlačítka "úhradiť".
Je pravdou, že za 10 dní čo som mal iný prijímač (vraj najrýchlejší) s ICE kartou v čítačke som kartu 2x musel kriesiť v dedovi Technisatovi, pretože bola tma.

Dagy2

Dagy2

Já stále používám Technisat HD8-SX ke vší spokojenosti a taktéž jsem ještě neřešil žádné problémy s kartou. Zatím nemám potřebu Technisat měnit, šlape jako hodinky. Zdravím.

neuzil
Registrace: 7/2009

@Jousi

Tvoja otazka mi pripomina diskusiu o slnecniciach. Tieto sleduju slnko, takze pri vychode slnka su otocene smerom na vychod a pri zapade slnka samozrejme na zapad. Otazka vsak stoji, ktorym smerom su otocene v noci? :))

Robert
Registrace: 8/2005

odpoved

Neviem akú silu signálu tam mám po 23 hodine, lebo som nevidiaci, ale napríklad keď fúka vietor, tak mi dosť skáče zvuk, takže to bude trochu asi zle nastavenou parabolou. Ešte sa chcem opýtať, keď by som náhodou zabudol po 20 dnoch tu kartu Skylink Ice zaregistrovať, tak potom keby mi prestala fungovať, dala by sa potom ešte zaregistrovať a po registrácii by mi nabehla normálne? A ešte sa chcem opýtať mám príjimač Cryptobox 550 HD a tam je funkcia fast scam keď Skylink pridá nejaký program, alebo zmení parametre pri niektorom programe, tak sa mi to zmení, resp. prídá program automaticky?

svejo

kartu můžeš zaregistrovat kdykoliv

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

svejo,ano v rezimu fastcan se provedou zmeny parametru TP automaticky a doplni se ti pripadne nove stanice, ktere nejsou v seznamu.

HYPER

Mam ešte nejaké otázky ohladom karty Skylink Ice v

Ahojte! Chcem sa ešte spýtať na tieto veci. Zajtra budem mať tú kartu Skylink ICE výmena 20 den v global free režime. Tá karta sa zablokuje na 21 den alebo aj neskôr? Keď sa tá karta zablokuje tak sa zablokujú všetky programy naráz? A ešte sa chcem opýtať, teda keď sa mi tá karta zablokuje a já ju zaregistrujem za kartu Gital, lebo túto kartu mi poslal Skylink za kartu Gital ktorú mám, tak mi potom nabehne bez problémovv balíček Digital? Takže môžem tú kartu s kludným svedomím zaregistrovať, až keď bude zablokovaná a po registrácii mi nabehne bez problémov?

svejo

Měla by! Sice nechápu, proč ji nechceš zaregistrovat po netu hned a proč čekáš, až ti ji zablokují, ale to je tvůj problém. Po registraci naběhne základ a jen to, co máš předplacené!

Tondach
Registrace: 3/2004

odpoved

Tondach, možno sa Ti to bude zdať čudné, ale chcem si to zaregistrovať až vtedy, aby som využil plnú ponuku programov pokial možno čo najdlhšie.

svejo

registracia Skylink karty ICE výmena

Ahojte! Tak možno niektorých to bude zaujímať, ako som dopadol s registráciou Skylink karty výmena. Tak 25. marca mi Skylink zablokoval tú Skylink kartu ICE výmena, ale keď som ju zaregistroval, tak mi naštastie asi za minutu po registrácii nabehol ten balíček Digital, takže bez problémov.

svejo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra