Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Dig.tuner v TV blokace?

Je možné aby nějaké šikovné ruce asi náhodně zablokovaly v TV digit.tuner tedy dig.kabelové vysílaní?Dříve šlo naladit analag.kabelové i digit.kabelové kanály.Najednou při novém nastavení a ladění už nejde naladit žádný kanál z dig.kabelovky.

Ufones
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dig.tuner v TV blokace?

A co na to říkají sousedi......u nich jsi to na svém zařízení zkoušel...?Řeč tvého kmene je poněkud zamlžená...

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Sousedi takové radovánky si nedopřávají.Mají jiné zájmy.

Ufones
Registrace: 5/2010

to Ufones

Pokuď nepopíšeš tvůj problém nějak normálně,tak ti nebude věcně porazeno....tj.Třeba...mám připojení kabelovky a přijímal jsem placený základ v analogovém pásmu a volné digitální pásmo jsem přijímal "jaksi" nadstandart...to jest,že jsem za něho neplatil a šel mi.....Po mém laborování s přijímačem už mi to "nejde",ale taky mohl přijít do domu technik a kabel odstínit pro "neplacený" příjem..... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Ufones: Přepni si TV z režimu "anténa" na režim "kabel" a pak laď.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

telkáč do základného nastavenia a voľba krajiny Švédsko, Fínsko, Nemecko ... už sa to tu písalo x krát, jazyk menu, zvuku, titulkov a txt sa nastavuje separátne a pokiaľ možno až po naladení všetkých programov

mmc
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra