![]() |
|
openbox 810dostal sa mi do ruk kamaratov openbox a sprava sa divne ,nebol signal na ziadnych transporderoch ,tak som vsetko vymazal a nahraval od znova a ide to jedine tak ze pri frekvenciach ktore su vertikalne nastavim H a tam signal nabehne aj naladi prislusne programy zo skylinku ,tie ktore su vertikalne nejdu vobec aj ked nastavim akukolvek polarizaciu ,neviete co by to mohlo byt? konvertor je v poriadku lebo moj primac s nim ide normalne |
chozze69
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: openbox 810Měřit DC napětí na RF vstupu. Nejspíš závada na stabilizátoru napětí pro LNB, nebo už na desce zdroje.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: openbox 810Všetko si iba vymazal,alebo si dal výrobné nadstavenie?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: openbox 810Vymazal some transporderylen z astry 23.5 aby som bol presny + tovarenske nastavenie skusil som nahrat aj rozny firmware,ale ak je nieco s tym napatim, tak to je nad moje sily :( |
chozze69
![]() |
|
vyzkoušej totoZapoj nejdřív nějaký odzkoušený receiver, aby měl i LOOP výstup/druhý eFkonektor s označením LOOP/ a Openbox zapoj na tento LOOP výstup. Pak na prvním receiveru navol nějaký program ve vertikalu/např 12525V-ČT/, pak vyzkoušej na Openovi vertikální TPčka.Poté pokus opakuj i v horizontalu/např 12070-Nova/. Pokud na Openovi dokážeš naladit vše, pak je jasný problém v napájecí části pro LNB, to si myslím opravit půjde, každý schopný elektrotechnik ti toto opraví. Open si to zaslouží... ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: openbox 810Podívej se na tranzistory Q5 a Q8 |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: openbox 810skusil som to ako mi radil saxon a tak bolo vsetko ok ,takze to bude asi v tom napajani ,na to aby som dokazal riesit tento problem som uz ja slaby ,takze kontrolovat tranzistory uz bude musiet vacsi odbornik ,to uz necham na kamosovi ci si niekoho zozenie ,pripadne to da servisu ,ale kedze uz ma dajaky hd-ckovy primac ,toto bola len taka zaloha na chatuvdaka vsetkym za pomoc |
chozze69
![]() |
|
![]() |