![]() |
|
Skylink - restart Irdeto karty každých 5min.!Prosím pomoc - sledování základní nabídky Skylink se stalo zážitkem, který bych nikomu nepřál. Nemá (neměl) někdo z uživatelů Skylink podobnej problém?? Nevím, jak to řešit - mail na podporu Skylink bez odezvy.Nechápu, za co chtějí od lidí nějaké další poplatky za tak mizernou nabídku a trapné služby... Bez manuálního resetu se to nikdy samo nerozjede, nahrávky "černé obrazovky" jsou víceméně na denním pořádku, ani to nestačím mazat. Budu vděčnej za jakoukoliv indicii - co bych měl zkusit udělat, aby se to zprovoznilo do normálního stavu? Nejedu na CW, ale Irdetu. Nechápu! Díky všem... |
fmsurfer
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
fmsurferKartu máte irdeto a sat.prijímač??? |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Skylink - restart Irdeto karty každých 5mi...fmsurfer: Udělat bys měl to, že budeš kontaktovat svého prodejce, který na tobě vydělal, a který ti také poskytuje záruku.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
fmsurferMusíš napsat jaký máš receiver,případně modul. Jinak ti nikdo nemůže poradit. Osobně si myslím, že jeto chyba přístroje a ne Skylinku. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
Technisat HD-8 SXVšechny kanály jedou naprosto bez problémů, jenom paket Skylink ne. Fakt nechápu za co chtějí peníze, když by si zasloužili spíš hromadnou žalobu...; je to neštěstí včetně těch nesmyslnejch "balíčků". To už je lepší si sbalit balíček se svačinou a vzít kramle ke konkurenci, mám pocit.To je jak v obchodě, kde bych si kromě 10dkg šunky, kterou potřebuji musel vzít ještě 10kg brambor a balík minerálek, který nepiju - jinak by to nešlo koupit. Je to normální?? |
fmsurfer
![]() |
|
RE: Skylink - restart Irdeto karty každých 5mi...nejdřív napiš na jakém přístroji máš problém :-/HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 409 |
![]() |
|
to v.hA někteří přispěvatelé ani neumějí číst, že ano...?? ;) Přístroj jsem uvedel už před 5-ti minutama... Ale já hlavně nemám problém s přístrojem, spíš s jejich zatrápenou kartou... a celou jejich nabídkou... |
fmsurfer
![]() |
|
RE: Skylink - restart Irdeto karty každých 5mi...Normální není fmsurfer, to je jasná věc ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Skylink - restart Irdeto karty každých 5mi...Normální provokace.Kdes napsal sat.přístroj.Zde-10dkg šunky ? :bigeyes:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
PřístrojTechnisat HD-8 SX - napsal to v nadpisu v 12:10:11. Aletento přístroj nemá čtečku irdeto, jen čtečku conax + sim čtečku conax + 2x CI slot, takže ještě je potřeba vědět, co tam má za modul. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Taky pozorujiposlední dny problémy - prakticky každou púlhodinu stmavne obrazovka, vypíše program kódovaný. Je potřeba přepnout program na nějaký jiný, někdy ani to nepomúže, jenom vypnout a zapnout přijímač. |
PTIKE
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Skylink - restart Irdeto karty každých 5mi...U mně žádný problém. Přijímač mám Technisat HD8-S. Modul Mascom Easy.TV Twin a kartu SkyLink ICE v režimu Irdeto (nastaveno v menu modulu).P. S.: když se mi rozbije SIM karta nebo mobil, tak je na vině operátor? |
globe
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Skylink - restart Irdeto karty každých 5mi...Technisat HD8-SX používám taktéž a vše běží jak má. Žádné výpadky, černé obrazovky apod. Problém nebude ani v kartě Skylinku. Možná si nerozumí modul s přijímačem, ale nenapsal typ modulu, těžko radit. Spíše nějaká provokacě. Rv |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Skylink - restart Irdeto karty každých 5mi...K tomuto dodať iba čo napísal technik:fmsurfer: Udělat bys měl to, že budeš kontaktovat svého prodejce, který na tobě vydělal, a který ti také poskytuje záruku.Chyba nie je určite v karte.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
fmsurferpřestaň tady plivat kolem sebe a napiš!!! co máš za modul na který se tě ptají už x krát.Nejlepší je si stěžovat na někoho jiného a chyba je pak u dotyčného.Je zajímavé a spodivem čtu že Skylink neodpovídá!Na mail odpoví do dvou dnů, a telefon zvednou do 10min,takže tady přestaň kritizovat a odpověz co tady chtějí nebo to tady zabalíme a budeš moct přemýšlet protože tento dotaz je nějaký "divný".O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
fmsurferA to tě nenapadne, že tvůj přístroj nedokáže správně dekódovat kartu? To je taky problém, za který může Skylink? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
firmwareAktualizuj modul,najdi nový firmware na frek.12070.Mne to robilo tak isto,po aktualizácii všetko ok.Mám originál modul skylink neotion irdeto. |
marcelman
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
to marcelman...Mám modul Skylink Irdeto CI+ a kartu skylink irdeto ICE01; je fakt, že upgrade firmware pro CI modul jsem nikdy nezkoušel, protože to nebylo potřeba. Donedávna všechno v poho fungovalo. Můžeš mi prosím "marcelmane" poslat detailní info o naladění frekvence pro aktualizaci firmware pro CI?? Díky. Možná to využije více lidí vč. PTIKE, ten má stejnej problém.A jinak, pro další odbornící á la letas, neuzil, globe, Antoš a drobeček - jsem rád, že vám všechno funguje, protože jste evidentně zblblí neustálým sledováním televizních stupidit a bez TV si ani neškrtnete. Buďte vděční bohu jménem Skylink, protože bez něj by váš život ztratil smysl, ne? Fakt je to to nejlepší, co mohlo Českou republiku potkat, to víte že jo...Jenom jíst, sledovat skylink a kakat do kočkolitu, že? Ano, je to provokace, to je jasné, jsem nenormální, to je taky jasné, technika se jmenuje 10dkg šunky a modul je klobása 110, géniové. Nepochybně velmi podezřelé, nepochybně. Kdo se vás prosil o vaše opožděný poznámky? Je vám jasné, že vaše příspěvky pomohli jenom erekci vašeho ega, ne? Pokud ne, doporučuji návrat do zvláštní školy - těch 15 let asi nestačilo...hahaha. Tenhle thread raději vynechte, díky. :))) |
fmsurfer
![]() |
|
@ fmsurferKdyž máš problém,máš si zajít za tvým prodejcem a ne ještě být drzý a vše svádět na druhé! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
to ProsatProsím tě, zajdi za svým psychiatrem a prodejcem záchodovýho prkýnka raději sám, uvidíš, že se ti uleví... a tady nám dej pokoj, ano? Prosil se tě někdo o tvoje moudra?? Rv |
fmsurfer
![]() |
|
to fmsurferJsi úžasně ftipnej, nad wjecý a vůbec. Ale že bys "h..pe" napsal konečně ten typ CI modulu to tě nenapadne. Typ přijímače napíšeš do nadpisu aby to ostatní co se rozhodnou ti něco v dobré víře poradit to museli hledat... Jojo takových jako ty je čím dál víc. Línej jako veš si něco najít sám, rozumy tahat přidrzlými komentáři a myslet si o sobě, že jsi Nr. 1. Tak sorry ale nejsi, když neumíš ani podat fakta. Kdyš ve svém 4tém příspěvku konečně napíšeš "Skylink IRDETO CI+ modul" je stejné jako kdybys napsal že máš škodovku. Jstli fóbii, nebo embéčko si ale máme domyslet. Jsou minimálně 4 moduly Skylink IRDETO CI+: Neotion, jeho nová verze od mascomu a k tomu 2 typy od SMITu. Zamysli se nad sebou, nebo pokud na to nemáš, pozvi si domů technika, který ti to dá dohromady. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Skylink - restart Irdeto karty každých 5mi...Ještě zapoměls nadat Petrovy33 :))) .Pospěš si za chvilku máš citrón.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
to antošhele, pokud jo, tak jste tady fakt všichni hezky vylízaní a udavačství funguje líp, jak za (nevhodné slovo)ů; fakt máte bejt na co hrdý, asi v tom máte praxi - přečti si raději 50x po sobě můj první příspěvek a zeptej se sám sebe, zda znáš řešení. toto fórum nebude nikomu chybět a lidem neumí pomáhat. na co to je? odpověď je jasná... tak nemachruj a přečti si raději, kdo tady začal dělat ramena, chytráku... |
fmsurfer
![]() |
|
@fmsurferNejdřív by jsi se měl naučit slušnému chování,než zde začneš somrovat,vyplakávat,že ti něco nejde!A to nepíšu o lenosti si něco pohledat v google,atd. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
RE: Skylink - restart Irdeto karty každých 5mi...Mám sto chutí po dlouhé době vyfasovat citron,u takových chytráků mě neskutečně svědí ruce ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: fmsurferChytrolíne, kdyby jsi zavolal na podporu do omka, tak by ti řekli hned, že s původním Neotion modulem to nebude fungovat nikdy korektně. Omko navíc není dovozce tohoto modulu, tek nevidím důvod, proč by tam měli mít víc informací. Do HD8 jedině SMIT CI+ v druhé hw revizi a posledním softwarovou verzí. S tím to funguje naprosto bez problému. Nebo jestliže máš, jak píšeš ICE, tak starší modul cryptoworks smardtv. Ono by to šlo i bez těch tvých nadávek, ale stejně dostaneš ban, tak mě nestojí za to ti oponovat. Tvůj styl vyjadřování slyším na tel. čím dál častěji a proto mě rozhodně nemůžeš naštvat. Vředy dostaneš ty a já se ti jenom hlasitě směji, ha ha ha :) |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |