![]() |
|
Zakódovaný programMám Mascom MC2000HDCI, karta Irdeto HD, modul Irdeto Neotion. Několikrát denne zamrzne na kterémkoliv kanálu "zakodovany program", karta je Ok, poplatek zatim hradit nemusím (jeste ho nemám 2 roky). Po minutě sice zase naskočí, ale kdyz je to potřetí během pul hodiny, tak je to na mrtvici. Přehrál jsem SW v přístroji, reautorizaci karty jsem taky udělal, jeste bych zkusil přehrát SW v modulu, ale nepřišel jsem na to jak.Poradíte mi někdo ? |
lnavrat
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Zakódovaný program...prepni si na Prima Cool a zaktualizuj si modul ,vojdi do menu príjmača - menu Dekódovacieho modulu Irdeto CI+CAM,v menu modulu prejdi na riadok Nastavenie (Setting) a stlač OK, prejdi na riadok Stahovanie software ( Software download) a stlač OK, zobrazí sa hlásenie o možnosti nového software - potvrď OK, priebeh sťahovania sa zobrazuje v % na obrazovke a trvá cca 15 minut/kým sa nezobrazí hlásenie o úspešnom ukončení príjmač nevypínať/, po dosiahnutí 100% sa zobrazí hlásenie o úspešnom ukončení, teraz vypni a zapni príjmač (prebehne Reset modulu) ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Zakódovaný programDěkuju za návod, zjistil jsem, SW je aktualni, takže jsem tak kde před tím :scared: |
lnavrat
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Zakódovaný programMám tentýž strojek i dekoder a byly tytéž problémy.Po aktualizaci SW - nutno zaklepat - jede Ok. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: Zakódovaný programMěl jsi opravdu přepnuto na 12070? Protože tento CAM hlášku o aktuálním fw vypíše i když jsi na jiném tp místo toho, aby vypsal, že se novější nepodařilo najít.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |