Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Technisat Hd 8-S

Při přepínání programů vypadává zvuková stopa.vyměnil
jsem Hdmi kabel ale nepomohlo to..používám 2. moduly Technisat a karty UPC a Skylink.Dík za radu.

tomek
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Hd 8-S

Já mám HD8-SX a občas se to stane také. Původně jsem také myslel, že je to modulem či kartou, ale když se mi to jednou stalo při přepnutí z TA3 na ČT24, tak jsem si řekl, že to asi bude "vlastnost" přístroje a přestal jsem to řešit. Je to dost sporadický jev, stačí přepnout na jiný program a zpět nebo jinou zvukovou stopu a zpět a pak to zase jde. Jak už jsem napsal, neřeším to.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer, tento obcasny jev se zvukem,ktery popisujes,jsem zpozoroval i u Technisatu MF4-S CC.

HYPER
Registrace: 11/2010

Ja mám tiež HD-8S a tiež sa mi to občas stáva.Riešim to ako
joscer.

feko

Nahradit HDMI

za prvé: 5 cinchovým připojením-komponent.
za druhé: připojení samostatného zvukového zesilovače na červený a bílý cinch.

Zde mi zvuk na HD8-S nikdy nevypadl.Jinak je to systémová chyba Das Original.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

Tak tohle mi dela to same mam HD8-SX.Drive mi to nedelalo dote doby nez jsem vymenil cryptovorks modul za skylink irdeto a kartu ice.

maslo
Registrace: 12/2007

maslo

Nemyslím, že je to modulem nebo kartou. Mě se to u HD8-SX stalo i při přepnutí mezi dvěma FTA kanály (z TA3 na ČT24).

joscer

RE:Technisat Hd 8-S

Vypadávání zvuku se objevuje také u Technisat Technistar SIR.Prostě chyba Das Original... :)))

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

U TechniStar S1 se mi to ještě nestalo. Ale není v takovém provozu jako HD8-SX v obýváku, tak je to možná jen náhoda, že se to neprojevilo.

joscer

Je nejaka iniciatíva majitelov,dovozcu alebo predajcov to riesit? Ak nie, je to cele o nicom.
Myslim v pripade ak plati, ze je to vlastnost das originalu... :bigeyes:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

obcas sa to stane, ale tiez to neriesim. Keby sa to stavalo po kazdom prepnuti, tak to by uz bol dovod na takuto debatu...

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

Jak jsi to vyřešil, Tomku?

Udělal jsi něco, nebo jsi to vzdal a Tvé zadání vlákna tak vyšlo naprázdno?

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

výstupy

čau abych nezakládal zbytečně další vlákno tak píši sem.
Mám sat.přístroj Technisat HD 8-S mám ho napojen kabelem HDMI na LCD Televizor Samsung LE37B652T (stáří nějak 4 roky).
Jak mám nastavit Televizi nebo satelitní setobox aby mi hned skočilo satelitní vysílání HDMI1 hned na obrazovku a né na pozemní vysílání?
Ať třeba pustím satelit výstup HDMI1,nebo DVD výstup HDMI2,tak když zapnu televizi vždy naskočí obrazovka obyčejného pozemního vysílání TV(nemám žádné programy naladěny ani připojen kolax od antény v televizi),potom vždy musím vzít ovladač od televize a mačkat čudlík AV (symbol šipka doprava) a vyhledat potřebné výstupy HDMI1 nebo HDMI2,nebo třeba scart atd.
Dá se to nějak nastavit v nastavení,aniž bych při startu TV a třeba satelitu nemusel brát ovladač do rukou od televize a nemusel mačkat AV čudl,ale přímo se už díval na obrazovce na vysílání satelitu? dík

talíř62
Registrace: 1/2013

talíř62

Zadej do vyhledávače o kousek výše (odkaz "Vyhledávání") řetězec "hotelový mód" a určitě tam odpověď najdeš.

joscer

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra