![]() |
|
skylink standart ICEchcem sa opytat ci sa da uz registrovana karta skylink preregistrovat na druheho noveho majitela |
kamilt
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
skylink standart ICEhttp://www.skylink.sk/na-stiahnutie-28.html?lang=sk |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
ano dáNa stránkách Skylinku dole je rubrika ke "stažení" a tam je formulář na změnu majitele.Přeregistrování trvá cca 1 měsíc. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: skylink standart ICEStačí stáhnout ten formulář vytisknout, vyplnit, naskenovat a poslat jim ho e-mailem. Trvalo to tak ty 3 týdny.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: skylink standart ICEAno i tak je možno a musíš uvést kontakt na původního majitele asi k ověření nabytí. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE:skalink standart ICEdakujem vam pekne za pomoc |
kamilt
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
DisplejMyslim, že to není nutné. Stačí naskenovat i kartu a uvést třeba "Zakoupeno v bazaru".Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
skylink standart ICEAno , da sa.Na webe je tlačivo na preregistráciu. |
jotir
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: skylink standart ICEProváděl jsem tuto operaci prostřednictvím oskenovaného formuláře před dvěma týdny v pondělí, ve středu mi napsali ze Skylinku, že to bude vyřízeno v nejbližší době a ve čtvrtek večer mi volal kamarád, že už má kartu zaregistrovanou! Obdržel emailem přihlašovací jméno i heslo a "je vymalováno"! Dalo by se říci "perfektní služba"! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: skylink standart ICENJ,teraz už pohoda,dva,tri týždne,ale v minulom roku a hlevne vo štvrtom štvrťroku to trvalo aj dva mesiace.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: skylink standart ICEtak vida jak se zák. lince ulevilo když přestali měnit klíče... najednou všechno stíhají... :))) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
![]() |