![]() |
|
Zkušenost se slučovači HDMIProsím majitele slučovačů HDMI, tj. mnoho vstupů a jeden výstup o zkušenosti:a) automatická funkce, zda přepne při pouhém zapnutí přístroje na některém vstupu, b) manuální přepnutí za situace, kdy jsou všechny přístroje na vstupu zapnuty, (jeden přístroj nahrává, druhý chci sledovat), c) dálkové přepnutí v situaci bodu b) Celková spokojenost s tímto zařízením. Předem děkuji za věcné reakce. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
Re:přepínačOsobně doporučuji automat, dlouhá léta jsem používal na dálkové ovládání(pořád jsem hledal ovladač, rušivé ledky protože musel být vidět, solo napájení) na vánoce jsem koupil ve výprodeji automat za pár stovek, napájí se hdmi, je hozený za televizí a nevím o něm a funguje. |
hubert123
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: Zkušenost se slučovači HDMImam tenhle manualni a spokojenost - bud se prepne sam a nebo prepnu jinam, kdyz potrebuju sam vybrathttp://www.buyincoins.com/new_en/details/3-port-hdmi-switch-switcher-splitter-for-hdtv-1080p-ps3-product-2057.html |
Lulu
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: Zkušenost se slučovači HDMIDobrá ponuka, len neviem, aké bude poštovné. Udávajú Free - čo to znamená? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
Zkušenost se slučovači HDMISpíš se jedná o přepínač, nikoliv slučovač. Mám zbytečný doma v krabici 4-1 Roline HDMI Video Switch. Musel jsem koupit se dvěma výstupy, kvůli připojení projektoru.Kdyby někdo měl zájem, pošlu i foto. |
Jumi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
HDMIMěl bych zájem.Můžeš poslat na: mujsat@seznam.czDík |
jara11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Zkušenost se slučovači HDMIAkorát bacha, k čemu to vše potřebuješ. Většina těchto levných funguje, ale je pouze HDMI 1.3, takže 3D BD si přes něj nepřehraješ (SBS samozřejmě ano). |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
![]() |