![]() |
|
Nova HD,Nova Sport HD, Prima Family HD - DD 5.1Zdravím, jak je to u těchto programů na Skylinku, je taky někdy nějaký pořád nebo film v opravdovém DD 5.1 nebo je to jen pořád nějaká simulace? |
Dave C
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Nova HD,Nova Sport HD, Prima Family HD - D...Myslím, že na Nově bývají v 5.1 některé sportovní přenosy, ale jinak nic... už by na tom měli zapracovat! |
petarda
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Nova HD,Nova Sport HD, Prima Family HD - D...nova prima čt 5.1nic skoro všechno jede 2.0 jenom HBO HD tam jede skoro všechno 5.1 tak jak ma.aji ten filmbox hd jede jen uplně zmršně je to 5.1 ale vezkutečnosti 2.0českejm a slovenskejm tv stanicim ohledně pořadu 5.1 davam Rv |
drtikol
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Nova HD,Nova Sport HD, Prima Family HD - D...Nova ze začátku experimentovala se zvukem AC3, chvíli vysílali 2.0, chvíli zmršený upmix ze sterea do 5.1, pak bohužel zůstali u nepovedeného upmixu do 5.1. Dialogy jsou ve všech předních kanálech. Stejnou metodu používá i Prima HD a Filmbox HD. Na ČT HD se zvuk přepíná na 5.1 jen když je to doopravdy (např nedělní filmy Nevinné lži). Informace je uvedena v EPG ("Dolby"). Zvukové efekty v zadních kanálech tam ale většinou téměř žádné nejsou. |
Steve2
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Nova HD,Nova Sport HD, Prima Family HD - D...Vcera jsem pri zavodech F1 zpozoroval sekani zvuku pri komentari.Byla to chyba jen u me na Technisatustar SIR? Zvuk mam nastaven na DD.Po prenosu slo vse uz normalne. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
RE: Nova HD,Nova Sport HD, Prima Family HD - D...hlas komentátorů při F1 na Nově je hrozný - velmi kritický .Nemyslím co povídají , ale kvalitou .Kdyby to nekomentoval nikdo tak je to stejný , stejně slyšet vůbec nejsou v tom randálu od formulek F1 . Když se to přepne na Markýzu , ARD , tak zvuk dobrý a randál z vozidel F1 je potlačený . Tam se komentátorům už rozumí a je to příjemný . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111Já se díval na F1 na Nově HD a neřekl bych, že jsem komentátory neslyšel. Nemám na Nově HD nastaven zvuk DD, ale jen základní "Čeština". Při reklamě jsem přepínal na Markízu HD (píše se to s "í" a ne s "ý") a nemyslím, že ten odstup komentovaného slova od zvuku z okruhu byl tak markantně odlišný mezi Nova HD a Markíza HD.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |