![]() |
|
Film Europe a chybné DVB TitulkyDobrý den, mám přijímač Optibox Panthera s FW 20.04. V rámci promo akce mám zprovozněn i program Film Europe,ale mám velký problém se zobrazením DVB Titulku. Naskakují podivně. Jsou necelé někdy je to směs předchozího a dalšího titulku,někdy chvilku vůbec nenaskakují. Na jiných programech tohle DVB Titulky nedělalo. Netušíte kde je problém? testováno neděle po 20 hodině při filmu Muž který plakal. Nedá se to vlastně sledovat. Děkuji za radyGigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 096 |
![]() |
|
RE: Film Europe a chybné DVB Titulkymne sa už dlhšie spravne nezobrazuju pri nahrávke na HDD, ináč live vysielanie je ok, len teraz od včera maju nejaky problem s titulkovacím zariadením ževraj... |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Film Europe a chybné DVB TitulkyDěkuji vypadá to tak. Jsem rád, že to není u mne. Mám promo akci od dnešního dne.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 096 |
![]() |
|
Mě to dělalanahrávka z Metropolitní OP na 0,8 Thoru,spravila to konverze ConvertX to DVD.Ale teď na obou GM už 2x to jelo v DVR a sem úplně vedle jak ta jedle a nevím s tím rady,neveme to ani PC. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
![]() |