![]() |
|
Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejNajvyšší súd SR dnes vyniesol rozsudok, v ktorom uznal žalobu o preskúmaní zákonnosti rozhodnutia Rady pre vysielanie a retransmisiu (RVR) o pridelení vysielacej licencie na 28 frekvencií Rádia VIVA. Ako ďalej informoval konateľ spoločnosti Viva Production House Dušan Budzák, "súd zrušil rozhodnutie RVR z 15. mája 2012 v plnom rozsahu. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejhura :sly:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejNudná stredná vlna, ošúchané hity opakované dokola, rozmanitosť výberu minimálna. K niekdajšiemu Rádiu B1 sa ani nepriblíži, dokonca ani k terajšiemu Best FM. Viva je jedným z najnudnejších rádií v celom slovenskom éteri. Mali to zrušiť. Pred Vivou na tých frekvecniách vysielalo Rádio Twist. Aká škoda toho kultového rádia!Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 037 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejPokial bola na radiu Viva Party s Dušanom Marušakom, tak som Vivu pocuval každý Piatok vecer a doslova som sa na tuto relaciu tesil.Teraz si ani nepamätám, kedy som na Vivu prepol, to skor počúvam Best FM ;) :-/ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejTeda s nasich Slovenských rádií. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
@VivaKaždopádne ale Viva neopakuje skladbu 5x denne,ako iní.Vivu ladím a som rád za rozhodnutie súdu.Porovnávať Vivu a Twist ? Zlaté časy Rádia Twist,veľa redaktorov rozkotúľaných po iných médiach,pekné jingle a vysoká kvalita spravodajstva... Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalej@ Power150: Zobrali ste mi slová z klávesnice. Spomínam si, ako som Viva Party nahrával na Mini-Disc v mono aby sa mi tam toho zmestilo čím viacej. Sem-tam som v piatok nemohol byť doma a tak MD to istil. A potom som to počúval celý týždeň.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
zmarianLenže pred TWISTOM vysielalo rádio FAMILY - to bolo rádio. A diskotéky s Rudom Tučekom - na tie nezabudnem |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďaleja ;amatate na radio Rebeca to som mal rad na 87,7Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejno neviem ale to best fm sa nejak neformuje rano velmi slabe a aj to spravodajstvo.Viva ma v pohode moderatorov ma aj relacie napr:legendarnych10; vivar... best sa tvari na nieco co minimalne na teraz nema. |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejPáni, zapnite si Expres a tam o pol noci dajú jedno CD a po pol noci ho vytiahnu....Presne ako písal Mego, súhlasím sním... |
Maxxtro
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejSkoro všetky dnešné slovenské rádiá su nudné ako sviňa. Ani jedno sa neodváži nahodiť nejaký zaujímavý a štýlový profil. Proste nudná stredná vlna, na nej sa vozí každý a počúvať sa to nedá. Nenáročnosť a tuctovosť na n-tú. Moderovanie: katastrofa, myslené pre imbecilov, od imbecilov. Slovenské rádiá proste pohŕdajú tými svojimi poslucháčmi, myslia si, že je úplne jedno, čo a ako robia. Náročnosť, počet aktívnych poslucháčov so selektívnym uchom je nulová. A tak to aj vyzerá, respektíve tak to aj znie...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@VivaProjekt rádia by som dokázal spracovať i postaviť,ale k tomu schopných ľudí,resp.osloviť tých,ktorí tu boli v minulosti na silných lokálkach...Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
Radio Východtoto bolo dobré rádio, neviem či vysielalo aj mimo územia východu SK. Veľa ľudí ho počúvalo, malo výbornú spoluprácu s divákmi on-line vstupy, super hudba rôznych žánrov dao sa to počúvať celý deň aj večer pohoda. Ale odkedy ho zrušili a vymenili za "Jemné melódie" opakujúce sa stále dookola s neustále otravujúcim sloganom "Viac hudby, menej slov" ;P tak som to prestal počúvať. Zlatý satelit, tam je z čoho vyberať. Toť môj názor. :lookaround:Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejNeviem ako ste tu stari, ale pamata niekto na zaciatky Fun radia s Dalilou a Mravcom v Fuj top Fun? :-) Zlate casy. Inak Viva je super, teda aspon pre nas rocnik urcite.Pokoj a dobro. |
ivovi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalej@ ivovi: spomínam. Keď bratranec študoval v Blave a FUNko vysielalo len v Blave, tak mi nosil domov nahraté kazety s FUN rádia. To boli časy. :-)4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejAby som to poopravil, nie je to tak, ako sa tu mylne píše že Viva bude vysielať aj ďalej, to nie je vôbec isté, lebo licencia jej končí. Na jej frekvencie však bude nové výberové konanie a až po ňom môže hocikto povedať či Viva bude vysielať aj ďalej. A pre Mega, postaviť projekt rádia, ktoré by bolo ziskové, určite nie je jednoduché v časoch, keď rádiá doslova bojujú o každého jedného zadávateľa reklamy, tí o rádio ako-také nemajú taký záujem, aby trh s rádiami prekvital |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejNebývam na Slovensku, ale v poslednom čase pri každej návšteve jazdím s rádiom Viva. Všetky ostatné rádia mi pripadajú také nejaké rovnaké a Viva od istého času znie ako také oldie rádio a to mám rád... |
laky87
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@zmarianS Tvojim porovnanim Radia Viva s Best FM si dovolim nesuhlasit. Lepsie mozno bolo povodne Radio Best. Avsak pred casom toto radio zmenilo majitela, po com preslo na "profesionalnejsi" format, sucastou coho bolo zredukovanie playlistu mozno na tretinu. Takze tak. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
robertved sa nediv sme na slovensku co je dobre to treba do.... |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
RE: Rádio VIVA bude vysielať aj naďalejJj, zlaté časy Fun Rádia. Top Fun s Evou, staré džinglíky "kukuk, to je nové" pri novinkách... Bolo to super rádio. Ale aj Rock FM bývalo u mňa jednotkou. Neskôr som už počúval Twist. Best FM, Viva, ... všetko na jedno kopyto. Na kopyto úplnej poslucháčskej nenáročnosti. V tomto smere som uznával iba jedno rádio - Rádio B1. Okey tiež nebolo zlé rádio, odišiel tam aj Julo Viršík s hitparádou 25ka z Rock FM Rádia.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@VivaKeď už sme pri tých spomienkach,nedá mi spomenúť DCA Radio,vari najsilnejšia lokálka 90-tých rokov.Bolo však u nás toho viac-Radiá T/Forte/Naj-ale z tohto jedného projektu bolo Forte tým "naj",ďalej Nitra/Hviezda FM,N-Rádio,Dúha.Začiatky Funka tiež pamätam,popoludnajšie Kokorico so súťažami a hlavne telefonickým kontaktom s poslucháčmi,nie ako dnes-SMS na ....,alebo e-mail studio@......sk. Z čias Twistu som doslova v piatok utekal zo školy,aby som mohol počúvať súťažnú dvojhodinovku od 13 do 15,ale si za boha nespomeniem,ako sa táto relácia volala.Toto boli časy a nejedna nahrávka mi to pripomenie,alebo samolepky,ktoré mám nalepené na stolíku... Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
![]() |