Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a ukradnuté karty

Od januára reklamujem na Skylinku neoprávnenú výmenu na moju kartu 1976357254473, žiadal som o vysvetlenie ako je možné, že si niekto bez mojho vedomia a bez fyzického vlastníctva karty uskutoční výmenu...následne som si zmenil heslo a poslušne čakal na nápravu /scan kariet som poslal v prílohe/...ale aké bolo moje zdesenie, ked som sa pred týždnom prihlásil na svoj účet v domnení, že to bude napravené...nielenže od januára Skylink stým nič neurobil a /to som už 3xurgoval nápravu/, ale z účtu mi bola vymenená dalšia karta 3436813905448 a to ešte drzejším sposobom niekto uskutočnil nielen výmenu, ale následne urobil vklad na moj ucet 129eur a použil-ukradol moj zostatok 0,80eur na predplatenie Multi. doklad ET20130079501 03.03.2013 129 EUR - číslo platby 4823332 - 03.03.2013 - identifikácia 2785967334, dorazne som žiadal preverit kto uskutočnil prevod a z koho učtu boli presunuté peniaze dla dokladu, ale Skylink nijak nereaguje a dodnes som sa nápravy nedočkal...a moje 2 karty sú stále úkradnuté
---
Poprosím o radu ako postupovat a dovolat sa na Skylinku spravodlivosti
:fuming:

Hix
Registrace: 8/2003
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink a ukradnuté karty

já byt tebou koupím si novou nikdo ty tady jí nevrátí :D

johnycz
Registrace: 2/2013

No chlapi je to čudné,keď som si to všetko preveril,tak pán Hix,zrejme alias V. Š.r.b.. má v tom poriadné šachy.Tá prvá je na Š...... zrejme je to pán Hix,ale tie ostatné na iné meno,vypadá to na nejakého montážnika,má ich tam viacej.Stretol som sa s týmto spôsobom registrácie,že montážnik dával na seba všetky karty,hoci neviem prečo to robil.Ak niekto urobil výmmenu cudzej karty a stihol to aj preregistrovať,čo trvá niekedy aj mesiac a riešiš to až teraz,tak zrejme je to už neskoro.Karta je už na iného a na Skylinku sa poväčšine bavia iba s tým na koho je karta registrovaná.Ja som išiel na to hneď,ako som zistil,že niekto urobil výmenu synovej CS-link karty a podarilo sa to dať naporiadok,ale dozvedieť sa od nich kto to urobil sa nedalo,jednoducho tvrdili,že to povedať nemôžu.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

letas

...skôr by som povedal že Hix je pán Hen.. Ant.. alias Henrix ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

Re:Hix

Tá prvá je na teba,tak sa dá,keď iné nič tak aspoň zablokovať,ale keď je na Teba,tak sa čudujem,že to nemáš ešte na poriadku.S tou druhou,neviem,neviem čo narobíš,keď je na H.... An.....

letas

Však je mi to všetko čudné,vypisuje tu všeličo,dokonca chýba 0,80€,ale pointa unika.

letas

Riešil som tiež jeden prípad takto vymenenej karty nie majiteľom,ale na koho bola registrovaná,robilo sa to v rokoch 2005 až 2008,hovorilo sa tomu nájdi si svojho čecha a naopak.Bol to môj zákaznik,tak som robil čo som mohol,zaslal som na Skylink aj fotografiu karty s číslom,ale nič nepomohlo,jednoducho karta bola na V. Švába a druhá na P.Švába z Dečína,tak stým na Skylinku nič nespravili.

letas

letas

tak6e p8n Vojtech Š má tu moju kartu.
dík patko

Hix

letas

ako je možné dostat sa moj ucet a panovi Vojtechovi preregistovat moju kartu zaplatit na moj ucet 129 eur použit 0,8eur mojho zostatku a predplatit si multi za 129,8 eur a nasledne prehlasit si tu kartu na svoje meno /Vojtech Š/
to je v Skylinku bežné?

Hix

technikTKR

ani mne by nevadilo, keby mi niekto predplacal multi a mal by som tu kartu fyzicky, horšie to už je ked tu katu ma už niekto iný a na zaplatenie svojho multi používa moj učet a moje zostatky, aj ked su malé...
---
tie dalšie karty mám na učte v správe už po výmene, ale samozrejme ich fyzicky nevlastním

Hix

Kartu Skylink dokáže preregistrovať aj bez prihlasovacích údajov každy registrovaný predajca Skylinku.A každý aj DPH platca dokáže urobiť platbu a použiť tvoj kredit na objednanie služby.Je to normálná služba,ktorú môžu robiť registrovaní partneri Skylinku.To samé si môže urobiť aj zákaznik,ale musí poznať prihlasovacie údaje od karty.Čiže stačí poznať číslo karty,na koho je registrovaná a zájsť k predajcovi a je vymalované.A preregistrovať si môže kto chce,keď pozná pôvodného majiteľa a má na to paru.

letas

letas

a teraz by som potreboval zistit, ktorý šikový predajca preregistroval panovi Vojtechovi Š moju kartu, dá sa k tomu nejak dopátrat?

Hix

...Hix

...to nezistíš ,daj katu zablokovať s tým že ti ju odcudzili a rada odo mňa, preregistruj všetky karty ktoré máš v správe a nevlastníš ich na súčastných majiteľov /ak to nie sú tvoji príbuzní, ale aj tak by som to urobil/ ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

Patko

všetky karty na mojm ucte, su moje resp. rodiny, tie nevymenené karty jednu modru jednu bielu som si chcel nechat ako zálohu na CW...a preto som ich nevymenil...

Hix

Tu informáciu pozná iba Skylink a určite Ti ju neposkytnú,aspoň,keď som o to ja žiadal,hoci som predajca,tak mi nebolo vyhované.Na predajcu sa hnevať nemôžeš,ten si plnil iba svoje povinosti,zákaznik nemusí doniesť kartu,stači poznať čísla kariet a priezvisko na koho je registrovaná.To neznamená,že v tomto prípade nehral nejakú úlohu aj predajca,lebo neviem odkiaľ mohol tvoje nacionalé poznať pán Škr.... pri prregistrovaní.Leda by bol potom odfotil tu vymenanú kartu a tú preregiatroval,ale to už vieš iba Ty,kedy bola preregistrovaná,či ešte tá stará,alebo až tá nová výmena.

letas

No ja apelujem na mojích zákaznikov,ktorí karty nevyuživajú a majú ich tak len v rezerve,ako si chcel mať Ty,aby si ich vymenili,lebo ľahko o ne prídu,alebo tá výmena v buducností bude o veľa drahšia.A prečo?Z viacerých dôvodov.Tie karty ktoré nie sú vymené figurujú v kontrole,ako vypnuté a keď tam takto visia trebárs pol roka,tak to znamená,že ju nik nepotrebuje a dá sa to takto zneužiť,bez toho aby to majiteľ zbadal.A keď na to v budúcnosti príde už bude dávno na iného majiteľa a Skylink sa baví iba so súčasným majiteľom.Výmena po druhé aj preto,lebo ešte pôvodné karty výmena majú v sebe serpo 1 rok a nové už nie a tak isto nové M7 idú iba v Irdeto strojoch,tak,že každé zaváhanie pináša iba škodu.

letas

letas

...to meno /Vojtech Š/ mi nič nehovorí, neviem odkial by poznal moje udaje...takže moje podozrenie je na predajcovi... obidve karty mám celý čas doma a nikto ich nemal ako odfotit...iba ich vidiet na mojom učte

Hix

každý kdo má

servisní web,podle jedné karty vidí všechny na účtu,vidí i adresu a jméno,víš kolik je majitelů serv.webu?,začni tam,kde jsi někdy uvedl číslo karty :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

letas

použitých /vypozerané global promo/ a neregistrovaných kariet vymena ICE mám cca 10ks a tie som planoval v buducnosti, ked budem potrebovat, použit na výmenu povodnych CRW kariet

Hix

To môžeš v buducností tak urobiť,ak ovšem budeš mať začo vymeniť a o tom som písal vyžšie.Tak,ako píše pierrepetr stačí niekde uviesť číslo a servisný web ukáže všetky karty na účte a ak je medzi nimi taká vypnutá a je to tam,kde si sa dostal aj Ty.

letas

Ja viem,že keď ju nepotrebuješ,tak je zbytočne ju meniť,lebo plynie serpo,ale čert a zlodej nikdý nespí.

letas

ono to jde

i zkusmo,jen to zabere trochu času,zapni web výměna,zadej číslo svojí karty CRw cslink bez posledních tří číslic a zkoušej kombinace,najednou tě pustí k výměně,pokud vyměníš,ani nevíš komu uděláš problém tvého typu a ani nemusíš být prodejce,někdo tady psal,že to má nějaký algoritmus a ty čísla jdou i spočítat,u skylink CRw to jde jen přes servisní web,ty těžko každý ukradne R^

pierrepetr

Aj u CS a aj u Skylink kariet je rovnaký algorytmus a nie je vôbec problém zistiť aký je a o to je lahšie nájsť takú kartu.

letas

letas

ano,ale skylikové vymění jen majitel servisního webu,cslinkové každý doma teď hned,tím ke okruh zlodějů větší :laughing:

pierrepetr

@Hix

Prodejce,ale může vyměnit Skylink!! kartu pouze ve stávajícím účtu majitele....Přeregistrace na jiné jméno pouze na základě vyplněné žádosti.S Cslinkem je to jiné,zakládá se nový účet na Skylinku na jakékoli jméno.Takže celá tato situace je nějaká divná.

Harnadek
Registrace: 6/2009

Preco divne, ked niekto ma vymenu ice a vie cislo cw karty aj ked nie je jeho karta, tak vymena mu prebehne, stalo sato u niekolkym ludom treba pisat skylinku aby navratil dekativovanu cw kartu

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra