![]() |
|
jak tomu rozumíte?zase nějaké formality,karta je aktivní asi rok,chtěl jsem zjistit do kdy je na ní zaplaceno multi,které je aktivní více než 8 měsíců,teď někdy má končit předplatnéPři ověření stavu služeb nastala následující chyba: Karta není aktivovaná Číslo karty: xxxxxxxxxxxxxx Akce: Reset PINu CryptoWorks (1976..., 3436... nebo 285...) Refresh CryptoWorks (1976..., 3436... nebo 285...) Refresh Výměna, ICE nebo Irdeto (42...) Ověření aktivních služeb na kartě Opište kontrolní kód: zkouším to asi hodinu a stále to samé :))) R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
Já tomu rozumím tak,žě Skylinku opět nefunguje web jak by měl.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: jak tomu rozumíte?Web funguje v pohode skusmo som overil dve predplatené karty.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
jak tomu rozumíte?jak píše Enik web má velké problemy |
fero55
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
jak tomu rozumíte?Titulek tématu má vyjadřovat obsah problému, copak je to tak těžké Petře? Jak se v tom tady potom máme vyznat? |
klara
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: jak tomu rozumíte?Neviem aký card server používaš, ale tieto údaje sú priamo na karte. To čo si Skylink vypisuje na svojej stránke nemusí byť zhodné s tým, čo máš zapísané reálne na karte!Pozri si to v menu prijímača v info o karte. Prípadne v cardservroch priamo na webe, alebo v info o karte príslušného cardreadera. Napr. pre CCcam: http://IP Prijímača:16001/ alebo pre Oscam: http://IP Prijímača:8888/ ak máš httpport = 8888 v oscam.cfg ;) |
Ingemar13
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 234 |
![]() |
|
RE: jak tomu rozumíte?Přesně tak Kláro R^ Jenže Péťa zase jednou dřív psal než myslel, na to si zvykneš ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: jak tomu rozumíte?Ano je to tak, v partnerské sekci nelze ověřit platnost karty.Běžná uživatelská kontrola karty OK ;) :))) :O ;P Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: jak tomu rozumíte?Pozor na mozilu, nešla me v ni udelat registrace. Musel jsem přes explorer a tam to bylo v pohodě.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
Tomik535děkuji ti za duchaplnou reakci :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: jak tomu rozumíte?Over si to cez aw. V partnerskej to blbne ako uz pisal drobecek. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: jak tomu rozumíte?Není zač, taky ti děkuji za čas, který jsem ztratil otevřením takto de.mentně nazvaného tématu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535kdyby byl jak píšeš de.mmm,tak jistě dávno zasáhne moderátor a upraví jej,mě by možná odměnil,uznávám,že na první pohled není výstižný a nevypovídá přesně o co jde,ale nikoho přeci nenutím,aby vlákno otevíral,jak je vidět našli se tací,kteří reagovali k tématu a ne k nadpisu,jako ty,což jako bývalý zelenáč máš vědět přednostně,buď zdráv,tímto se omlouvám všem zúčastněným i moderátorům,kteří toto asi přehlédli :))) :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: jak tomu rozumíte?A kedze uz ste sa poosie..urazali, tak to tu mozme zatvorit.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
![]() |