Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Přidání na STA Polsko. Mux.. ?

Kolegové jak to řešíte, v domech, kde je část majitelú bytu a tak 10% :a 90% jsou u SBD - družstvo. Máme na STA DVB-T CZ 3. muxi z Černé hory a šiju do ředitele SBD, co bydlí u nás v činžáku, ať tam na STA příšije aspoň 1.- mux . PL. TV.ze Sněžných Jam. On - že to je nadstandart, on chodi s manželkou v 20:00 spát a je u nich v bytě tma !! No je mu 58 let !!! Já zatím na střechu nemohu, je krytina v záruce a z balkonu se nechytám ani na Zcarnou goru - Klodsko. Přitom instál antény a jednoho blocku na jeden MUX výjde cca na 4. 000,- czk !!! Jak to kde řešíte ? Dík za info. R^

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přidání na STA Polsko. Mux.. ?

Pokud je onen pán v letech a bez zájmu o příjem TV tak asi nic s tím neuděláš.Na schůzi při projednávání činžákového blaha na něj polož onu otázku.Pokud obejdeš oněch 10% majitelů bytů a ti budou na tvé straně tak by to mohlo klapnout.Já měl podobný problém z jednou Paní domovnicí(a tu jsem znal)a ta mi neumožnila namontovat satelit pro jednoho cizince co měl výhled na opačnou stranu co jeho země měla satelit na oběž.dráze.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Je úplně jedno v kolik chodí spát předseda SBD, protože existuje něco jako Členská schůze a tam může každý člen družstva navrhovat co je mu libo. A pak záleží jenom na tom, jestli to potřebná většina dalších členů schválí nebo ne.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Jo kolegové, na té domovní schůzi to je jak v ""Koreji a když špatně brečíš, tak Tě zavřou do kopky "". !!! Jo lid je stádo ovcí a jede za ""vůdcem"" i když blábolí !!! A když vystrčíš rohy, tak Ti je utnou !! To jen obrazově. No kolegové jinak na téma, když jsem si dovolil i přez zákaz v roce 1979 na střechu nainstalovat anténu na FM - CCIR na OE3, tak mě děsili zákony, ale ten hlavní neznali,"" - ne zákon, ale výnos vlády z.r. 1963," - a tak museli stáhnot ocas. Jinak to zkusím tak v květnu jako majitel, si dát znovu na svůj poměrný díl střechy vlastní antenní stožár jak dříve za soudruhů. Doporučuji při instalaci antén a parabol na domy v různém vlastnicví znát zákony a nenechat se vyděsit - jako ble. ble. : na jednom domě anténa hla krovy , .... !?. R^ R^

CES

CES.........

ty máš poměrný díl střechy?,jen na papíře,ten tvůj díl může využívat každý vlastník a ty můžeš využívat díly ostatních,hodně štěstí :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

možná by tady

bylo řešení,na schůzi navrhni,že to celé zacáluješ ze svého,na to ovce slyší R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

No kolegové, je děs když mám na to techniku a nedokážu si zajistit příjem signálu. A tiše závidím těm, co jim PL. DVB-T jde - víc než náš 4.MUX a ten natáhmu v pohodě, ale je o ničem a nenaistaloval jsem si - původně měl být jen pro MPEG4 HD. A je tam CO ?!?! Dík za názory. R^ R^

CES

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra