Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

AAF - VU+duo

Zdravím,po kompletním přeinstalování AAF image se mi nenačte download softcams. Už si nevzpomínám ,jestli je pro to nějaký fix a nebo to momentálně nejde stahovat. Dík za reakce

nemo
Registrace: 10/2004
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AAF - VU+duo

Vcera som tiez instaloval cely img a vsetko islo, tak neviem.Daj si to lokalne cez nejaky ipk v najhorsom, co tiez ide.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Pokial nemyslis, ze sa ti nezobrazi polozka softcams v moduloch.To sa steluje cez menu.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Přesně to druhé,nezobrazí se mi položka softcam v downloads plugins.

nemo

Tak skus po stlaceni zeleneho tl. ked zobrazi moduly stlacit menu na DO.Tam si to vyberies .......

liquere

To už jsem taky kontroloval,mám tam ano. Tak nevím.

nemo

Nemam to poruke, skus preinstalovat img. Pisal si, ze to nevidis v zozname.Ked mas nastavene ano,musis to vidiet v ponuke.Nieco mas domrvene, preinstaluj to.

liquere

No uvidím, zatím to všechno jde. Dal jsem tam oscem ymod a cccam přes ipk to funguje. Akorát Rai4 mi přes oscam ymod nejde i když klíče jsem kontroloval a jsou v pořádku. Je to ale zajímavé,že i update posledního image nepomohlo a ten softcam se tam nezobrazuje

nemo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra