![]() |
|
AAF - VU+duoZdravím,po kompletním přeinstalování AAF image se mi nenačte download softcams. Už si nevzpomínám ,jestli je pro to nějaký fix a nebo to momentálně nejde stahovat. Dík za reakce |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
![]() |
|
RE: AAF - VU+duoVcera som tiez instaloval cely img a vsetko islo, tak neviem.Daj si to lokalne cez nejaky ipk v najhorsom, co tiez ide.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: AAF - VU+duoPokial nemyslis, ze sa ti nezobrazi polozka softcams v moduloch.To sa steluje cez menu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: AAF - VU+duoPřesně to druhé,nezobrazí se mi položka softcam v downloads plugins. |
nemo
![]() |
|
RE: AAF - VU+duoTak skus po stlaceni zeleneho tl. ked zobrazi moduly stlacit menu na DO.Tam si to vyberies .......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: AAF - VU+duoTo už jsem taky kontroloval,mám tam ano. Tak nevím. |
nemo
![]() |
|
RE: AAF - VU+duoNemam to poruke, skus preinstalovat img. Pisal si, ze to nevidis v zozname.Ked mas nastavene ano,musis to vidiet v ponuke.Nieco mas domrvene, preinstaluj to.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: AAF - VU+duoNo uvidím, zatím to všechno jde. Dal jsem tam oscem ymod a cccam přes ipk to funguje. Akorát Rai4 mi přes oscam ymod nejde i když klíče jsem kontroloval a jsou v pořádku. Je to ale zajímavé,že i update posledního image nepomohlo a ten softcam se tam nezobrazuje |
nemo
![]() |
|
![]() |