Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zebra-Skylink

Zdravím, tento stroj jsem zakoupil minulý týden, po naladění programů se na Skylinku sekají cca na 1-2 vteřiny programy (Prima, Nova a další) ostatní FTA, třeba němedké jdou OK. Verze sw 2.25,TV CRT Sony 100Hz,
3x LNB (13,19 a 23E) Mám někde chybu v nastavení přijímače ?
Na starém DSR 110 šlapalo vše, dokud přestala fungovat uni čtečka...
Díky za každou radu

lb59
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

zebra

je to hd prijimač maš zle nastavenú parabolu zisk musi byť
na tom prijimači cez 70%, možno stači povoliť konvertor na parabole a otočiť par milikov do prava alebo do ľava.

Mirod

@Mirod

Teď jsi se určitě netrefil,vzít smeták a jít uklízet...

Prosat
Registrace: 8/2005

Re:Zebra

Koukni jaký máš Irdeto modul. Jestli máš Neotion Skylink Ready, tak ho hoď z okna nebo na Prim Cool do něj přehraj ze sat. nový soft.No to byl zase od Skylinku vejmrd s jejich ready modulama.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

Pepa 3

Pepa 3: Milý Josefoslave, Zebra je jeden z nejstabilnějších a nejlepších Skylink ready přijímačů ve své kategorii. Irdeto modul, jak blábolíš bez naprosté znalosti přijímače, tento přijímač jaksi nepotřebuje. Má licencovanou interní IRD čtečku. lb59 má z 90% blbě nastavenou parabolu. Tenhle Skylin k ready vejmrd jede bez problému třetím rokem u nenáročných zájemců o SAT TV. Uklidni laskavě emoce, protože ne všechno Skylink ready je střep, přestože lze tak nazvat 90% přijímačů.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

RE: Zebra-Skylink

Ib59,maš pohlu parabolu. Ja mam Zebru už 15mesicu,a žadny problém za tu dobu sem nemel. Fw 2.25. :)))

jozef84
Registrace: 2/2011

Re meduzka

Milý meduzko, pokud umíš číst a přečteš si můj příspěvek minimálně ještě jednou, pak zjistíš, že jsem nehaněl přijímač Zebra, nýbrž certifikovaný modul Skylink Irdeto Neotion. Zebry jako takové mě zajímají akorát ty v Zoo. Tvé oblíbené přístroje neinstaluji, a vzhledem k vývoji kvality služeb společnosti Skylink pravděpodobně ani nikdy nebudu. Z toho důvodu je mi úplně jedno, jestli mají čtečku takovou nebo makovou. Nicméně ti přeji pohodové a klidné velikonoční odpoledne.

Pepa3
Registrace: 1/2012

Pepa3
a proč jedeš na modul když ho nepotřebuješ ? Vyhod ho a jed normálně .Syn má taky zebru jede bez problémů a bez modulu 2 roky i na starý orig. SW 2.1 NEBO JAKÝ TAM JE .

standa111
Registrace: 11/2009

Pepa 3

Proč sem teda taháš Modul, kterej tazatale očividně nemá a ani ho nepotřebuje a ani ho nezmiňuje. Věta koukni jaký máš modul jasně hovoří o neznalosti přijímače. Potom nechápu smysl tvojí odpovědi. I tobě hezké svátky. Problém je v nastavení paraboly. Dál tu nemá cenu rozvádět kompatibilitu a problematiku modulu s přijímači a tv.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Re Meduzka

Ty zřejmě nechápeš více věcí. Jediné co umíš je navážet se do ostatních a urážet je. Pro ostatní. Zebru nemám, neznám ji, neinstaluji ji. Z těchto důvodů nevím, zda má zákazník modul v tom či onom přijímači. Pravdou je, že ho může mít. No a ještě jednou pro meduzku, jestli tvůj přijímač s vestavěnou čtečkou Skylink ready funguje stejným způsobem, jako jimi certifikovaný modul Neotion, též Skylink ready, tak otěž potěž.

Pepa3
Registrace: 1/2012

Pepa3

Zebru neznáš,nemáš,neinstaluješ ji takže se nezapoměň poplácat na prsou jaký jsi kabrňák ale nesmysly o nějakém modulu o kterém vůbec řeč nebyla tu plácat budeš. Bravo,to se ti povedlo. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

RE:Zebra-Skylink

Já jsem se Zebrou-soft.2.27 také spokojen,jen se mi občas cukají stanice ČT HD,ČT Sport HD.Ostatní stanice jedou dobře.Je zajímavé že ve vedlejším pokoji jedou stanice ČT HD ze stejné paraboly na Technisat Technistar SIR,bez problému.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Je mi divné, že by se během výměny přijímače hnula parabola,
indikátor S/Q ukazuje max. 72/74.Na starém stroji to bylo až 98%Minulý rok mi anténu sfoukl vítr a protože jsem nedokázal trefit zpět 3xLNB, tak mi ji nastavovali montážníci dle měřáku. Na střeše jsem byl s nima, takže vím, že to udělali pořádně. Parabola je 75cm no name.

lb59

A mě Octagon pořád ukazuje 100 %.Každý přijímač to má jinak.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra