![]() |
|
UPC a získání HD programůNemá někdo zkušenost z poslední doby,zdali jde nasmlouvat připojení ČT1 HD a Novy HD po podání výpovědi služby? Ptám se proto, že jsem tak kdysi učinil, podal výpověď, pak mě zpětně volal někdo od nich a ukecával mě, ať to nevypovím, že mi dají HBO HD, HBO2 a možná ještě něco. Zůstal jsem. Platím 500Kč a zdá se mi to moc, když tam nic dalšího v HD nejede. Dík. |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 116 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Smlouvání u UPCSmlouvání u UPC, když Ti domů přijde jejich nabízeč, patří ke koloritu, dá se ukecat i půlka ceny... nevím, jak v jejich kamenných provozovnách, nebo na infolince, ale u podomních obchodníků je to běžná praxeFerguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
RE: UPC a získání HD programůMusíš smlouvat,kamarád to udělal a teď to má full za 200kč na tři roky.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 615 |
![]() |
|
RE: UPC a získání HD programův Ceskej republike ma kazda "vesnice" vlastneho UPC smlouvace? :8) inak si neviem predstavit, kedy sa halib docka niekohoak ti po podanej vypovedi niekto od UPC volal, tak to boli retencaci ... vedia ti urobit novu zmluvu s lepsimi podmienkami, no aj tie lepsie maju urcite hranice, a necakaj ze kompletnu ponuku dostanes za 100 Kc .... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Fanyndefinuj: "Full" co si pod tym predstavujesa tiez by som rad videl oskenova zmluvu s cislom 200 Kc :))) nakolko toto je taky "vyplod fantazie" ktore nehodlam akceptovat cus bus, nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexMusim len suhlasit R^ |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: UPC a získání HD programůFull znamená plnou za 200kč měsíčně,už se to tady jednou psalo,že takové smlouvy existují... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 615 |
![]() |
|
RE:UPC a získání HD programůJá si myslím,že Full za 200 Kč jsou jenom kecy! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: UPC a získání HD programůNa Slovensku stoji full ponuka cca 43 eur a pochybuje, ze by to dali za 1/3 ceny. |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
Fanyn200 kč měsíčně za Full?Naprostý nesmysl a pokud bych to neviděl černé na bílém na vlastní oči tak tomu nebudu nikdy věřit.Smlouvám s nima vždy po roce už asi 7-8 let ale tohle kdybych navrhnul tak to bych teda byl odkázán někam hodně daleko.Momentálně je to přesně jak napsal alfasex.200 slevy a ber nebo nech bejt. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
halibCT1HD ti přeci musí jít ne? ;) |
hobo
![]() |
|
RE: UPC a získání HD programůhalib: Když ti nic dalšího v HD nejede (a mělo by), tak to reklamuj a nevymýšlej jakési nasmlouvání ČT1 HD a Nova HD :lookaround:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
FanynPřestan s kamarádem už hulit protože jak je vidět pak máte halucinace a vidiny a nevíte co píšete...Full na 3 roky...full možná jo ale maximálně tak kalhoty ... Bud někam hod nějaký sken nebo to nemá cenu dál na nás zkoušet. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: UPC a získání HD programůNo prostě mě nic dalšího v HD nejede, dnes jsem si ověřoval frekvence, zda mám spřávně naladěno. Dále nevím jaký je aktuální ceník, či balíčky, jsou sice vyhledavače, ale čert aby se v tom vyznal-hned je to UPC, hned Freesat a jak ostatní píšete, ta cena dohodou. Potřebuji se od něčeho odrazit, ale ne od 500Kč, co des platím. |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: UPC a získání HD programůCeník najdeš na webu (http://cz.freesattv.tv/). A taky tam najdeš telefonický kontakt, takže si nachystej číslo smlouvy a vše vyřešíš s pracovníkem klientského centra. Jsou tam dneska až do 22 hodin.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
tomu se říkáslužba ,do 22.00hod,jediná věc,co se mě na freesatu líbí :laughing: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: UPC a získání HD programůNebylo by vhodné napsat,jaký balík programů si platíš???.......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
hmhmto sa bavime o kablovke ci satelite? na satelite za 200 fullka je az moc scifi |
paraman
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: UPC a získání HD programůTy jsi totiž dostal promo program HBO HD, předpokládám, že Ti nejede v češtině ale v maďarštině a angličtině, ale to je jiný program nežli HBO HD CZ !!! To neznamená, že Ti pojedou ještě nějaké jiné HD na Freesat (UPC direct). Ty ti pojedou za předpokladu aktivace HD balíčku bez jakéhokoliv smlouvání o čt1 nebo novaHD. Zaslání individuálního zápisu na CT1 nebo Nova HD prostě nelze sjednat, nebot aby Ti někdo ten zápis poslal na tyto dva programy tak jen v případě že máš balíček HD. HBO HD v originále je ale pro ČR jako promo,tzn řekněme návnada, chceš-li, takže ti ho při tvém bububu slíbí kdejaká paní po telefonu, protože jí to systém prostě umožnuje a nabízí, klikne/zaktivuje a máš ho tam. Když Ti k tomu přifaří Cinemax nebo něco jiného proč ne... Ale: Buď si aktivuješ balíček HD a pojede ti tuším cca 12 HD programů nebo ne a pojede Ti to tvé promo HBO HD. Anebo máš HD balíček a pak nemáš komapatábl s jejich kombinací systému a kódování, což je taky možný. Cena za jakou to ukoktáš už je něco jiného, ale 200 měs leda tak za čt rozhlas a terstr... :)) ale zase by jsi měl čt1 hd a nova hd :laughing: |
Dadycool
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
DadycoolNapsal jsi mu poměrně dost nesmyslu. ;) Počínaje CT1HD a konče HBO HD v HU a ENG.Dobře se podívej které programy jsou součástí jakých balíčku a momentální akční nabídky. |
hobo
![]() |
|
RE: UPC a získání HD programůBohužel se hobo pleteš......není to žádný nesmysl, HBO HD má mimo anglické jiné jen madarskou mutaci, nevím proč by to měl být nesmysl. HBO HD CZ je zcela jiný kanál a hlavně s jiným programem...to jsi nevěděl??? Pokud se bavíme o Freesat je to jednoznačně takhle...bohužel... :8) :8) :8) |
Dadycool
![]() |
|
RE: UPC a získání HD programůJežiš, co to plácáš ??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 289 |
![]() |
|
hobo@... veškeré programy HD u Freesat jsou jen jako součást balíčku HD, tudíž i CT1 HD i Nova HD...toliko i ceník, nevím jestli si někdo nasmlouvá jinou cenu za balíček který je ceníkově za 149,-Kč to nepopírám, nebo např prodejce s jinou nabídkou to taky neřeším, ale systémově to bylo u Freesat v ČR takhle... :) |
Dadycool
![]() |
|
@bretah...můžu Ti to napsat polopaticky: Freesat šíří 2, slovy dva HBO HD programy...jen jeden HBO HD je s českou mutací... |
Dadycool
![]() |
|
Nevíštoho moc.Mám freeSat asi 10 let a HBO HD od data jeho spuštění.Nikdy jsem neviděl promo nabídku HBO HD v HU a Eng.zvukové stopě.Je pouze HBO max pak kde je HBO HD s pouze CZ stopou a tuším pouze na vlastním přijímači i ta HU verze s hu a eng. stopou, tu mám také za 299Kč.CT1 HD je automaticky součástí program. balíku Medium za 199Kč.Potom následuje zmíněný HD balík za 149Kč kde je i pár HU HD programu.Momentálně je akce právě na ten max pak.Bohužel žádnou madarskou veri HBO HD mu nikdo nespustí v nějakém promu. ;)Co si kdo usmlouvá je už podružné. |
hobo
![]() |
|
Usmlouvátím myslím cenu za jakýkoliv prem.balík.Základ za 199 asi těžko bude usmlouvávat že ano? |
hobo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |