Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC a získání HD programů

Nemá někdo zkušenost z poslední doby,zdali jde nasmlouvat připojení ČT1 HD a Novy HD po podání výpovědi služby? Ptám se proto, že jsem tak kdysi učinil, podal výpověď, pak mě zpětně volal někdo od nich a ukecával mě, ať to nevypovím, že mi dají HBO HD, HBO2 a možná ještě něco. Zůstal jsem. Platím 500Kč a zdá se mi to moc, když tam nic dalšího v HD nejede. Dík.

halib
Registrace: 9/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

@hobo

...no ty máš freesat 10 let? No vidíš, já ho taky mám od 2001. Nemohu betonově tvrdit, že tomu nazývají Promo nabídka, je to normální HBO HD hu, ale že jim to dodnes slouží pouze jako taková promo - volně šířený kanál HBO HD, je prostě v hu/eng... a pak dále je HBO HD CZ, a na tom trvám, nejsem sám kdo takhle má, pokud se Vám to zdá jako nesmysl, stačí, když si prostě HD balíček objednáš a naladíš. Pokud máš HD balíček, mají to tak... Já osobně to chytám na Philipsu, a nemá s tím problém nikdo, divím se, že se takhle rozčilujete...Prostě Freesat šíří 2 HBO HD programy, jeden v češtině. Pokud to někdo má jinak tak buď smůla nebo výhra, já to mám takhle... Co se týká toho HBO HD HU, tak pokud by měl měsíční smlouvu alespoň od 400,- Kč tak tu mu právě že pustí zdarma, a právě že tomu říkají promo, nebo tak nějak no...a to platí dodnes... Taky jsem říkal ale, že to nemá nic společného s penězi a už vůbec né za 200 měs...viz předešlé... :))

Dadycool
Registrace: 1/2012

Takže

HBO HD HU je volně šířený kanál?No tak to je největší hlod.HD balík nemá nic společného s HBO HD at už v jakékoliv jaz.mutaci.To že šíří dvě program.pozice HBO HD je jasné ale pouze jako součást HBO max pak.Jetli ta HU verze jde i na jejich přijímačích nevím mám už hodně dlouho svuj a od nich jenom kartu.Ale určitě na jejich přijímačích nejde pár HU HD programu jako Sport1,2HD atd.A CT1HD jde tak jak jsem napsal i bez HD balíku za 149,- ;)

hobo
Registrace: 1/2007

oprava

Sport 2 HD je samozřejmě součástí HD balíku-překlep. ;)

hobo

RE: UPC a získání HD programů

...nemám jejich přijímač, tv Philips, mám taky jenom kartu...prostě tak to je...začni ladit... :8) R^

Dadycool

Nechápu

co mám ladit ty umělče.Mám medium,medium+,max pak,HD balík.Co jako naladím víc?Co máš ty a co tam jako naladíš víc?HU HBO HD tam samozřejmě je ale nikdy ne volně.To by to hodně lidí co umí angl.jistě potěšilo. ;)

hobo

...volně šířený kanál jsi ty, hobo... R^

Dadycool

Píšeš

nesmyslnosti a nepřiznáš že tomu tak je.CT1HD první nesmysl a promo HU HBO HD další nesmysl.Pokud umíš číst tak to že přijímám i HU HBO HD jsem napsal nejméně dvakrát,ale volně a v jakémsi promu nebo co to tady plácáš to tedy ani náhodou.Jo zaplatit HBO max pak a máš dvě verze stačí?

hobo

Tak tedy dnes jsem tam volal a měl jsem za 500Kč základní balík + HBO HD+cinemax v češtině.Nabídl mi za 460Kč základní balík + 12 HD programů(mimo HBO HD), který je údajně prémiový a stojí snad 250Kč. K tomu za +1 Kč nějaký balíček zájmových programů-nevím přesně jaké, ale asi viasat, animal apod. HD mě asi jdou, nemám čas to zatím překontrolovat, jen jsem se díval na Eurosport2 HD a Sport 1HD, které jdou a jde mi pořád i HBO HD. Tak uvidím.

halib
Registrace: 9/2008

...nestačí, žádný maxPak nemám...stačí?? Prostě nemáš pravdu...celé to asi schválně zamotáváš,podstata Ti nějak unikla...ale je to jedno, on už to má...a já taky... :8)

Dadycool

Takže

HBO HD HU verze je podle tebe součástí pouze HD balíku za 149,-?Další blábol.Už raději nepiš nic.Jemu totiž jede ještě ten puvodní placený do doby než mu ho vypnou a to bude brzo.Co si vlastně platíš aby tam bylo HU HBO HD.To mne tedy zajímá.V tom případě by tedy hodně lidí okamžitě odhlásilo HBO max pak.

hobo

Mimochodem

pokud kolega přijímá jak píše Sport1 HD tak musí mít svuj přijímač a v tom případě ho v té nové nabídce ještě oproti plné of.ceně okradli. ;) To by bylo přinejmenším kupodivu že ano?

hobo

...jenže hobo pochop, nemám nic proti tvé systémově poskládané logice... Původní téma bylo, bud HD balíček a pak HD programy, nebo né, a pak maximálně spuštění HBO HD HU bez poplatku, netvrdím, že ta Tvá současná nabídka je souvislá anebo závislá na tom či onom, takhke máme pár lidí bez přijímače to co píšu...platím rodina, plus, cinemax, a HD... ;)

Dadycool

...a než jsem začal platit HD za 149,- tak mi právě že spustili ten HBO HD HU, bez placení jen tak...jakmile jsme vždy začali vychytávat Cam moduly, začlo se s placením...pak přidali i ostatní HD, nepíšu to tu jen tak, abych udělal dojem ale proto, že to tak máme s pár lidma...

Dadycool

Neznám

bohužel nikoho,kdo má HBO HD v HU jazykové verzi a neplatí si ten max pak.Pokud to vubec existuje tak to bude v hodně málo případech a staršího data.Pokud bych dnes toto požadoval tak nemužu uspět.A toto není případ tazatele,který tam udajně dnes volal a zrušil tedy HBO max pak.Jemu žádné HBO HD HU nepujde ani náhodou. ;)

hobo

...no jenže to je právě případ tazatele, který ale právě píše, že platí 500 kč a se mu to zdá málo a jestli to není moc a má HBO HD né??? Ty snad neumíš číst? On to HBO HD měl, a má!On si prostš myslel, že k tomu jen tak po nějakým telefonu přibyde čt HD a nova HD, chápeš? a já tvrdím že NÉ!!! a jestli má HBO HD CZ, tak má pravděpodobně i HBO HD HU (možná), ale neví to... Souhlasím s tím, že ten HBO HD CZ ted co tam zase volal, možná padne...to je vše. A už to nezamotávej!

Dadycool

Opět

tady píšeš nesmyslnosti.Platil do dneška 500,-za základ a HBO max pak.CT1 HD je už pár měsícu v tom základu takže tento program nemusel chtít ale dost dlouho už ho musel mít.A žádný HBO HD v žádné podobě ode dneška mít nebude protože si ho platit taktéž nebude.Motáš to jenom ty jakýmsi paradoxem v podobě HU HBO HD verze,kterou máš asi jenom ty.Já mu píšu skutečnou dnešní realitu a nic víc nic mín.At se tedy ozve ještě někdo kdo má tu tvoji HU verzi a neplatí HBO max pak.Neozve se totiž nikdo.Pochopil jsi vubec,že to CT1HD je v základním balíku-připadá mě že ne.A po dnešku možná padne HBO HD když ho nebude platit?Raději toho necháme.A když měl HBO HD cz tak pravděpodobně-možná měl i HU?Samozřejmě že měl oboje.Tvuj případ je tak podivný,že je až neuvěřitelný.

hobo

Motáš to...

Jedině, že on nevěděl, že měl čt HD a přesto ho chtěl nasmlouvat včetně té nova HD... HBO HD CZ měl tedy jak, když neměl max pak? Kdyby měl max pak, podle Tebe, tak by přeci měl i podle Tebe HBO HD HU, ne? Opět nevěděl že ho má? Píše, že tam nic jiného nemá...má svůj přijímač...
Jinak to že mám HBO HD HU bez max paku není žádný unikát, to mi věř... ;)

Dadycool

To tedy

je unikát.FreeSat by tedy podle tebe na zavolání každému v rámci charity pustil to tvoje HU HBO HD bez poplatku zadarmo?Já jsem napsal někde že neměl HBO HD CZ?Vždyt to napsal tazatel jako pomalu první větu a tím pádem měl automaticky i HU verzi.On totiž musel mít max pak jinak se k tomu HBO HD CZ nemohl nikdy dostat.Tak jako nevěděl o CT1 HD stejně tak nevěděl o dalších HU HD programech včetně HBO HD. ;) Ale to ty nikdy nepochopíš,jako asi nepochopíš,že pokud včera zrušil max pak tak už žádné HBO HD v jakékoliv verzi prostě mít nebude.A nebude ho mít nikdo kromě zřejmě tebe.Zrovna dnes jsem tam volal ohledně prodloužení nabídky a zeptal se na to co nám tady cpeš do hlavy s tím HU a doslovně bylo řečeno,že nic takového není možné a ani nebylo.Tot vše.Taktéž ti trvalo pomalu 24h než jsi pochopil to CT1HD.Pořád si tvrdil že néé to nejde.Piš mu holou realitu co mu nabídnou pak se s nima muže domlouvat na nějaké trochu lepší ceně a ne nějaké fantaz(nevhodné slovo)ie.

hobo

Ty jsi prostě místní unikát...

...v druhé reakci jsi napsal, že jsi v životě neviděl 2 kanály HBO HD u freesatu a už vůbec ne v madarské/anglické verzi :laughing:
To už jsi taky změnil? a proč?
Pak jsi zřejmě zalistoval a přidal že tedy asi jo, ale jedině v max paku...
Mimo jiné jsi sám po 6-8 reakcích pochopil, že tu čt1 hd on nemá (on to totiž psal hned na začátku)...ačkoliv stále mluvíš o mě, neporadil jsi mu nic...a nevadí mi, když na tom začne někdo jako ty parazitovat a stavět. Tak to holt u tebe chodí. ;)
PS zkus si zpočítat znovu ten čas :8)

Dadycool

@hobo

tvoj nepatricny prispevok som vymazal a teba som zan odmenil 7 dnovou dovolenkou.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra