![]() |
|
no signal goldenmediaDobrý den,zkouším přijímač Golden Media 9060 UniBox class. Po změně fiormware nelze naladit program, stále hláška no signal. Když tam dám dreambox, či Amiko, programy jedou. Řešení by sice mělo být v nastavení konvertoru, ale ať tam nastavuju co chci, pořád nic nezabírá. Též jsem zkoušel i jiný firmware, ovšem se stejným výsledkem. Díky za pomoc |
BlueDream
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: no signal goldenmedia...nemáš náhodou zapojený koax v loop ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: no signal goldenmediapozri sa na nastavenie konvertora, či máš UNIVERZAL |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: no signal goldenmediaje to tam fikaně označené :-) ... ale zkusil jsem oba konektory (předopkládám že in je "cabel IN"). Ano universal tam je. Též se v základu objevoval disqc, ten jsem zrušil a vše nastavil jako singl. |
BlueDream
![]() |
|
RE: no signal goldenmediaA co vypnuté napájení v instalaci satelitu... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 664 |
![]() |
|
BlueDreamA jaké družice vůbec přijímáš když jsi vypnul Diseq?Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
fikaný siakorát ty !!!mrkni do toho Dreama či Amica jak je nastavený ten DiSEqC a máš vyhráno! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: no signal goldenmediadiseqc nepoužívám ... celé mi to připadá jako úplná hloupost, jako když tuner je v háji ... ale přinesl jsem ho domů a den před tím satelit frčel jako víno. Družice astra 23,5E. I napájeni jsem zkoušel vypnout, zapnout ... ufff jde mi z toho hlava kolem. |
BlueDream
![]() |
|
RE: no signal goldenmediajinak kluci děkuju za jakýkoliv nápad, radu, pomoc ... víc hlav víc ví :-) |
BlueDream
![]() |
|
RE: no signal goldenmediataky mi jeden volal!jeden stroj že jde druhý né ! a závada málo vystrčený střední vodič v "F" ku zkus to přez smyčku amica ale stejný TP jako v amicu !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: no signal goldenmediano to je zajimavé ... to zkusím, zkusím ten loop přes jeden satelit - vidíš, to mě nenapadlo... za těch x let praxe se tohle nestalo, vidím to poprvé :( |
BlueDream
![]() |
|
RE: no signal goldenmediaAk to máš na motore tak treba nanovo nastavit na usal zemepisné súradnice. |
roock
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: no signal goldenmediano ... mám to trošku složitější :) ... mám konvertor pro 2 účastníky, jeden jde přes motor a ten druhý jen z konvertoru, motor nastaven na 23,5 - stopro funkční, proto když tam šoupnu amiko vše ok. Zapojuju mimo motor, tedy pro druhého účastníka, takže singl. |
BlueDream
![]() |
|
RE: no signal goldenmediaNo práve tu žhavím na test,taký istý STB s akým máš ty problém.Ale nie je problém v STB,ale medzi ním a ovládačom.Čo ma tak osloviť cez SS na AB-fóre,ako nicka"vlado.ucho"?Samozrejme ak na to neprídeš aj sám,ak chceš?DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: no signal goldenmediaNo to jsi mu dal možná "dardu" tou změnou FW, máš tam uničtečku a používáš Skylink kartu, nebo jedeš v "sharingu".? Měl jsem tu mašinku doma týden a s ICE kartou v uni čtečce - lenoch a šlo to z domu. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: no signal goldenmediano uni :-) ... kartičky to čte v poho, trozpozná bez problémů ... sharing též v poho, connect ... jen ten obraz, aby bylo na co se dívat, když už kodování chodí :) |
BlueDream
![]() |
|
RE: no signal goldenmedialenoch je, to souhlasím ... žádný výkřik módy, není můj :-) ... bych tohle asi doma nechtěl :) |
BlueDream
![]() |
|
Blue DreamKolego mám ještě v poznámkách ten SW zapsán - pro claas jsem měl : SW 1.4.75. - ICE to chodilo do uni čtečky. R^ R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: no signal goldenmediatam původně byl 1.3.45 ... teď tam je 1.5.x ... to už přesně nevím :) ... asi tam vrátím původní, snad loader nebude proti, nevím jak je tohle u těchto "modelů" :) |
BlueDream
![]() |
|
RE: no signal goldenmediaJá jsem taky občas do goldena 9080 dával různé sw.Nakonec jsem se vždy vrátil k nejvíce použivanému a stabilnímu 1.4.34.Určitě je tento typ sw i pro clas.Koukni u konkurence ab... |
Fanyn
![]() |
|
RE: no signal goldenmediaKouknul jsem tam a je to nejvíce stahovaný sw. Na abforu..má 1.4.34sp 196 stáhnutí.Je tam i se setingem.A hlavně před nahrátím dej tovární nastavení.Goldenu řady 9080 a 60 jsem prodal hodně přes 100 ks a zatím se mi vrátil jeden,kde zákaznik odpálil hdmi výstup.Poláci jsou tak seriozní,že mu to opravili zadarmo... |
Fanyn
![]() |
|
RE: no signal goldenmediadíky kluci ... no nějak jsem to včera rozchodil, ale ...opravdu jsem zkusil loop z přes druhý satelit a hned plný signál, v klidu si naladím co chci ... pak to tedy zkusím na přímo a bez signálu ... tak fakt nevím, v čem problém vězí :) |
BlueDream
![]() |
|
RE: no signal goldenmediaAk ti to ide v zapojení "LNB - druhý prijímač, cez loop - GM", znamená to že nemáš napájanie pre LNB z GM. Chyba je buď vo vypnutom napájaní, alebo ti odišiel zdroj pre LNB v GMSlovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: no signal goldenmedia... no ja to fakt nějaké podivné, patrně to napájení ... protože jsem napájení do LNB posílál, když to bylo na přímo a bez výsledku. Když jsem měl loop, bylo jedno jestli tam napájení je zapnuté, či nikoliv. |
BlueDream
![]() |
|
![]() |