Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Akce Skylink

Mám dotaz na prodejce Skylinku s přístupem k aktivačnímu webu. Dnes mi přišel zákazník s nabídkou Skylinku na balíček Mini za 998Kč na rok. To je 83Kč na měsíc za 13 placených programů. Cena proti standartní nabídce levnější o 1150Kč. Přes aktivační web to aktivovat za tuto cenu nelze. Po dotazu na Skylink mi řekli, že je to akce přímo Skylinku a aktivovat lze pouze přes Skylink call centrum.
Na setkání partnerů pořád melou jak budou podporovat prodejce jejich placené nabídky a teď si dělají akce sólo, které nelze konkurovat.
Jakoby nestačilo, že jim suplujeme tech. podporu, teď nám nedají ani vydělat :crying:
Zdá se Vám to fér jednání, mně tedy moc ne Rv

nendez
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Akce Skylink

Já se spíš divím že se ještě najde někdo, kdo jim dělá partnera. Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

nendez

Také mám již od klientů onen list s touto nabídkou!
K tomu nelze co dodat :(

Na jednu stranu se znaží zvednout placenou TV a na druhou podřezávají větev prodejcům co ještě aktivují, takovou nabídkou!
To je fakt marketing :((
Sleva 50%. To už bude za chvíli jak na tržnici! Co si kdo uhádá, to bude mít!
:fuming:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

nendez: On tě někdo násilím nutí, abys Skylinku dělal šaška? :zombie:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Skylink vám nedá vydělat

Tak pláčící servisáky a montážníky nad tím, že jim nedá poskytovatel vydělat. To je asi jen v ČR! Stydte se! Na takových je vidět jak vám jde o zákazníka. Hlavně vydělat.
Já skylink omezil hned jak začali šířit lásku za peníze. Každému zákaznikovi patřičně vysvětlil, že dnes tak a zítra bude zas jinak. Copak jste z lživých ukázek chování netušili, že přijde i na vás?

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

žial mate pravdu.

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

to mi připomíná období , když mechanici od DIGI TV UTÍKALI OD FIRMI . Taky jim ubližovali . :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Tyhle podrazácké metody, kdy obvolávají zákazníky, které jsem já přivedl a nabízejí jim zvýhodněné balíčky, karty výměna zdarma atd., používají už řadu let. Jediné co se proti tomu dá dělat je při registraci zákazníka, kterou stejně v 95% dělám já, vyplnit nesmyslné telefonní číslo abonenta.

petr71
Registrace: 6/2006

Tak sa mi zdá,že toto je fórum skylinku, alebo sa mýlim?.... :))) prečo sa neobrátite priamo na Skylink, ale vypisujete to tu???? :laughing:

dano01
Registrace: 11/2008

Konecne z krku danove priznanie a taka rana od skylinku,co? :O

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Hoši, konečně jste se dostali tam, kde já už se pohybuju několik let - dělám pro firmu, která kontaktuje koncového klienta v řetězcích a na netu za lepších podmínek, než nabízí na "nezávislý" trh pro který dělám. Mám si stěžovat kde? No nikde, tak si to taky užijte. Váš chlebodárce holt zjistil, že jim málo prodáváte, tak si myslí, že když půjde tzv. pod cenu, vydělá víc... vydělá prd, protože se na něho vykašlete vy - prodejci Skylinku. Pěkný večer s Tottenhamem na ITV-HD :-)

pf09
Registrace: 8/2010

pro juzek

Za co se máme stydět ??? že je to naše práce,že jsme namontovali spoustu satelitu a pečujeme o ty zákazníky,musíme platit daně a sociální a zdravotní pojištění se probud ty seš ten co po práci občas něco namontuje a pak se na ty lidi vykašle to se ted v této době začlo projevovat

pit178
Registrace: 11/2007

Nevím, co od té tlupy dobytků ještě oćekáváte. Stále vzpomínám, jak mi tady Glisník vysvětloval výhody při získávání klientů jejich placené nabídky. Jedna velká vychcanost a naivita zároveň. Tvrdím to už několik let, že jsou to smradi.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Banda nenažrancu doufám že na to dojedou.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Pit len pre upresnenie, nie len ten plati dane a odvody, kto beha po svete s icom. Platia aj zamestnanci a dokonca nemaju taku moznost s tym spekulovat.........

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@liquere

Už to neber, nedělá ti to dobře. :)))

petr71
Registrace: 6/2006

@petr

Neboj ja sa nebojim, ze mi rano zazvonia.... :laughing:

liquere

pit178: Nic ve zlém, ale ti zákazníci nejsou tvoji co se týká provozu služby. Jsou to zákazníci M7. A jestli si přisvojuješ suplování nějaké péče, kterou má dělat někdo jiný, tak je to tvoje dobrovolné rozhodnutí a pak není důvod brečet.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

ano su to smradi. a nic ine .

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra