![]() |
|
CI karta a zakodovane programyAhojNedávno jsem si koupil TV LG 32LS570S, je vybavena CI slotem tak jsem toho využil a koupil CA modul NEOTION Irdeto, a kartu od Skylinku s kódováním Irdeto. Všechno funguje,ale jen na pár minut než obrazovka zhasne a zobrazí se "zakódovaný program". Na tel. Lince skylinku my řekli ať aktualizuji SW. Po opakovaně se nedářící aktualizaci se mi to jednou povedlo, avšak beze změny. Chtěl bych se vyhnout výměně CA modulu ale hádám že to asi nepůjde. Prosím o vaše rady |
Harold
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
asi nepovedlozkus znovu a bez karty aktualizuj modul! ,ne přijímač,modul R^ :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
aktualizaceVytáhl jsem kartu a pokusil se aktualizovat pouze modul, ale TV stále hlásí že mám již nejnovější verzi a nedovolí mi provest aktualizaci znovu. Vzhledem k tomu že se mi ta aktualizace tak dlouho nedařila a pak najednou ano, je možné že jde o nějaký "bug"?Taky jsem již provedl obnovu továrního nastavení, stále bez výsledku. |
Harold
![]() |
|
akt.soft.Máš při aktualizaci na přijímači(i vestavěném) zaplou Prima Love? |
kamter
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
akt.soft.To jsem neměl :( |
Harold
![]() |
|
fungujeTak jsem to aktualizoval na Prima Love :) a funguje to. Díky všem za rady. Ted´jen přetrvává problém s tím že po vypnutí tv zmizí programy prima, ale to je obsaženo v jednom foru :). |
Harold
![]() |
|
![]() |