![]() |
|
Instalacia pluginu z USBporadte mi prosim (kludne aj forum kde to najdem) ako nainstalovat plugin (xtrend) z usb kluca (alebo ina ako online forma, pretoze cez online ponuku TS.. ho neviem najst). surfujem ako blbec, neviem sa dopracovat k ziadnemu navodu.p.s kazdy raz zacinal, vdaka za pochopenie :-/ |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Instalacia pluginu z USBOno v principe ked das na usb kluc ipk mal by to box spoznat a ponuknut instalaciu. Napis aky img tam mas, mozno sa niekto ozve.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Instalacia pluginu z USBMam to par dni a kopa novych informacii pre mna, predpokladam ze kluc musi byt cisty, len s tym jednym rozbalenym ipk aby to islo?je tam OpenPLI 3.0 diky |
quix
![]() |
|
RE: Instalacia pluginu z USBV zasade nemusi byt cisty, aspon ja ho nikdy nemam. Ale viac sa docitac na inych forach, ktore sa venuju E2 a xtrendom.Nechcem tu pisat, take modre. TS nepouzivam podla mna len zasieranie systemu, vsetko sa da rucne, alebo cez net stiahnut.Napis co konkretne chces ozivit, asi nejaky cam a na aku kartu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Instalacia pluginu z USBKarta skylink mi ide. Popravde som bojoval s mediaplayerom, ktory nezobrazuje nase makcene v ext.titulkoch, pomaly ich nacitava a pod. muchy. Je vraj aj ina verzia playera (mediaplayer2ab) a ten by to mal zvladat - chcel som ho odskusat.Skusim pozriet tie fora, vela veci musim dostudovat (aj take ako nezasierat system nepotrebnymi somarinami ako pises)-stroj som kupil uz "predpripraveny" na zakladne pouzitie. |
quix
![]() |
|
RE: Instalacia pluginu z USBa este doplnujuca otazka:AKO si mozem zmenit cislovanie programov v dreamedite? som v koncoch... |
quix
![]() |
|
RE: Instalacia pluginu z USBNo ked ti na tomto zalezi mozes nastavit alternativne cislovanie kanalov v boxe. Ale kde to ma PLI musis najst sam.Skus stlacit menu ked si v zozname kanalov a tam potom settings.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Instalacia pluginu z USBide o to ze som si spravil skupinu so skylink programami ktore mne idu (nepotrebujem mat komplet list, kedze polovicu nemam zplatenu), povezme ze ich je 40. Radsej by som ich mal cislovane od 1 po 40, ale teraz ze su od 345 do 385, nie len to blbo vyzera ale je to aj chaoticke. Vraj sa to ani v dreamedite menit neda, nechce sa mi verit ze blba editacia cisa kanalu je tak komplikovana. Mozno edte iny editor by to vedel? |
quix
![]() |
|
RE: Instalacia pluginu z USBZ hladiska linuxu je nepodstatne, urob ako som pisal a budes vidiet na obrazovke v kazdom fav zozname cislovanie od 1.Ak to stiahnes potom na pc uvidis ake bude cislovanie, ja to nepouzivam, tak z hlavy nepoviem. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Instalacia pluginu z USBfunguje, dik, presne toto som hladal. |
quix
![]() |
|
![]() |