Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

telefonna linka - automat freesat

Ahojte, prosim o radu
Jedina vec, co ma seriozne stve na freesate je ich (nevhodné slovo)ny automat. Telefonisti su samozrejme mili a poradia, vybavia rychlo co potrebujem (dokonca mi aj volali uz par krat spat na vlastnu iniciativu!) ale trva nekonecne minuty, kym sa dostanem k operatorovi. Sem-tam nieco este aj vypadava, nie je tomu dobre rozumiet a tie otravne keci v technickej sekcii! Stoji ma to vzdy minimalne 3 minuty kym sa dostanem k moznosti poziadat o operatora. Neviem si predstavit, ze by som mal za to platit z pevnej linky ci by mi stahovalo kredit. Chudak ten, co ma nejaky problem na viac telefonatov, ved to musi stat neskutocne peniaze.

Neviete niekto poradit, ako sa dostat najrychlejsie k operatorovi? Lebo to je totalny nonsens, fakt ked iba potrebujete informaciu typu ano-nie.... vdaka

paraman
Registrace: 12/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: telefonna linka - automat freesat

Ak potrebujes rychlu informaciu, pouzi napriklad Skype, prip. kontaktny formular. Urcite ti bude obratom zodpovedane. Vlastna skusenost... R^ R^

dodiak
Registrace: 7/2011

paraman: To si fakt myslíš, že seš jediný na světě a všichni se ti budou věnovat hned na první zavolání? To by pak ta cena služby asi byla v úplně jiných dimenzích :lookaround:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

ASI JE Z MARSU

:DDDDDDD to je fakt něco já taky musím čekat a nepíšu sem ze to trvá

johnycz
Registrace: 2/2013

jj, aj skype je OK, ale je to to iste. vitajte, pockajte, cakajte, vyberte, zadajte, este raz zadajte, zle ste zadali, opakujte, pocuvajte, stlacte:D aaa su z toho 3minuty

nemate nejaku skratku, napr. 3 - 1 - 0 alebo nieco podobne? :)

paraman

technik a johny

nejde vobec o to - akonahle zacne "zvonit" telefon, resp. skonci automat, tak trva par sekund, kym to zoberie nejaky pracovnik. ale o ten cas predtym, ked sa musis preklikavat cez nejake nerozumne bludisko.

paraman

Na čekání jsem si zvykl,spíš mi nejde na rozum,proč musím vyťukávát dlouhé zákaznické číslo včetně nul do telefonu a pak první otázka operátora zní:,,Jaké je Vaše zákaznické číslo?" :)

acce
Registrace: 11/2008

acce

trefa! R^

paraman

Trefa, ale úplně vedle. Ve freesatu se hned v první nabídce stiskne 1 a spojí se operátor. Celý "průchod nabídkou" trvá ani ne půl minuty.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technik

schvalne som skusil spojenie cez skype a siel cez 1tku... Musel som zadat cislo, potom este stlacit 2x 1tku a nakoniec som sa dostal k operatorovi po 2 dvoch minutach a 5 se(nevhodné slovo)ch.
Ja viem, ze riesim malichernost, ale ked freesat pocuva... :)

Takze som im o tom povedal
ps: dajto bude "coskoro" :D

paraman

neviem ako u Vas ale ja mam skype zadarmo, takze sa tu stazovat este aj v pripade sluzby "SKYPE" mi pride trochu scestne

v pripade telefonatu, nuz, zvykol som si, a to nielen v pripade Freesatu, ale i mob operatorov, internetovych sluzieb, roznych firiem atd ...

no a napriklad niektore statne organy tiez maju zaujimave bludisko preklikavania

na druhu stranu, ak by to bludisko neexistovalo, tak by v pripade Call Centier nastal pekny bordel...

ma to svoje pre i proti, hlavne ze sa clovek v rozumnom case dovola, niekde sa nedovolate vobec (nebudem ukazovat)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

paraman

Ja osobne trosku nechapem, o co ti tu teraz ide. Ked volas hocijakemu operatorovi, ci to je koli mobilu alebo TV, vsade je standard, ze sa tam chvilku musis preklikat. Dokonca ked volas na zakaznicku linku elektrarni, tak isto. A aj keby si chvilku cakal, tak je logicke,ze tam nevolas jediny. Nechapem,ze je ti to nejaka novinka Rv Rv Rv
Skus zavolat s jednoduchou otazkou konkurencii a potom som zvedavy, co povies, ked ta dokaze rozhadzat par kliknuti pri Freesate :laughing: :laughing: :laughing:

dodiak
Registrace: 7/2011

alfasexanddodiak

nestazujem sa na skype, je super ze to maju. cela pointa je v case a sposobe, akym sa dostanes aj k jednoduchej informacii. Skype pouzivam malokedy a aj na telefone ho mam odinstalovany.
schvalne, daj zene alebo nejakemu nezainteresovanemu rodinnemu prislusnikovi, nech dostane k operatorovi a stopni cas:)ako hovorim - pre mna je to krocik k dokonalosti tej ich "ocenovanej podpory"

dodiak: mas pravdu, ale ked volam kvoli refreshu, nepotrebujem 30sekund pocuvat veci typu skontrolujte si poistky elektromerom:)to je na tom to smutne

paraman

Sice pravda, ale mozno maju skusenost, ze su ludia co netusia ze maju elektromer alebo poistky. Ze to chodi priamo zo zastrcky. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Po odoslaní kontaktného formuláru mi vždy zavolali do pol hodinky.

satoshi
Registrace: 12/2007

Mně se přez SKYPE nikdy do FS dovolat nepodařilo !!!
jinak vždy rychle a ochotně až na poslední vyjímku nedávno:
jeden má kartu + STB a přiobjednal si další kartu , nerozjel ji ani po několika telefonátech došel s tím ke mě zkoušel jsem vše možné v různých strojích
(i několik "údajných" refreší )!!
po asi třetí mi tvrdily že nejlepší je vzít si i další STB ! to mne vytočilo a chtěl jsem někoho z vedení a najednou po refresh do minuty vše OK .

tonek
Registrace: 1/2009

tonek a ty si myslis ze ti niekto len tak z pasie robil napriek a neaktivoval ti kartu? ty mas vlastny sunt kde nevies rozchodit kartu ale moze za to freeSAT... lol :)
a skype funguje v pohode. len na spojenie do zaznamniku treba par sekund pockat. cez mobil je to hned

Mathev
Registrace: 1/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra