Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat Digit SIR

Poraďtě, máte zkušenost s přijímačem Technisat Digit SIR. Koupit tento nebo Technisat Technistar SIR, čím se tak liší?
Co je vhodnější a výhodnější?

navrazde
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Digit SIR

Jednoznačně koupit Technisat Technistar SIR - je tam Irdeto čtečka certifikovaná + slot pro CA modul, je DAS ORIGINAL a super kvalita obrazu. Doporučuji.

CES
Registrace: 4/2007

tak, tak

podporuji CESe. ALE: Není vhodný pro více družic než 4, pokud se použije přepínač EMP Centauri například 8/1 nebo 16/1. Pak doba přepnutí je u SD 5 sekund, u HD i více. Dlouhá doba je mezi stanicemi na různých družicích, na stejné družici je vždy standardní do 2 sekund a méně.
Výhodou tohoto Technisatu je možnost mazání reklam z nahrávek bez PC přímo v přijímači.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

jestli Navrazde nemyslel

nový TechniSat Digit SIR, na ktorý beží reklama u OxxO - to by mal byť podľa parametrov vylepšený TechniStar SIR, tiež Das Original a doplnený o mulitmediálne funkcie prehrávača.

Dagy2
Registrace: 11/2010

P.S. navrazde

samozrejme skúsenosti s DIGIT SIR žiadne, pretože je to prijímač ktorý zatiaľ ako novinku vlastní minimum ľudí

Dagy2

TechniSat Digit SIR dle mě není DAS ORIGINAL a "FI" OxxO zas podporuje a prodává, --- " UMATLANINU " ----- ! ! ! Mi to připomíná Hu--x . Bych to domů nechtěl !! :) R^

CES

Nový Digit je turecký Vestel. Funkcí je tam dost, ale software je v takovém stavu, že nechápu jak mohli dostat "Skylink Ready", když to nesplňuje jejich vlastní požadavky a dost často to mrzne, z passiv standby to nejde zapnout atd... No ale třeba to doladí a spousta lidí p tom skočí a bude si libovat jak má doma německou kvalitu ala Manisa ha ha ha...

nendez
Registrace: 6/2009

Umatlanina a hotovo.

Nendez kolego, jen jsem zvědav kdo na to udělá odbornou recenzi a na kterém webu to vytasí ?? Se musím podívat na stránky Skylinku na "certifikáty", zda-li tam je ? Jen mě zaráží, že Technisat zase hazarduje se svojí značkou ?!?! :) R^

CES

to je teda zase rána

soudruzi už fakt nevědí co se sebou Rv

Dagy2

tak som pozrel video

u OxxO - je to šmejd podobne ako technibox SIR alebo ako sa ten krám volal

Dagy2