![]() |
|
Dreambox 800 HD PVR a externí diskProsím o pomoc. Mám Dreambox 800 HD PVR a k tomu připojený externí disk přes rozhraní eSata. Nedávno přestal fungovat napáječ disku. Dnes se mi konečně podařilo koupit nový, ale disk není v Dreamboxu vůbec vidět. Zapnula jsem napřed disk a až po té Dreambox, ale pořád nic. Restart proběhl několikrát. Neměl byste pro mě někdo nějakou radu? Upozorňuji, že jsem žena a rozhodně nejsem technický expert :))) Do doby rozbití napaječe vše fungovalo. |
marquett
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD PVR a externí diskhdd je potrebné naformátovať,cez dreambox. inicializácia.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD PVR a externí diskjenomže on tam právě vůbec není - když jedu MENU - Nastavení - System ..... jako by ten disk Dreambox vůbec neviděl |
marquett
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD PVR a externí diskak ho nevidí , tak odišiel do väčných lovíšť. ešte ho skúsiť cez pc ,či je funkčný.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD PVR a externí disk@oneeeee:riesim podobny problem, neviem rozbehnut ext.HDD - pichnem ho do usb, prijmac ho detekuje, viem si zobrazit obsah(mam na nom filmy, kraviny), ale neche mi nan nahrat - stlacim REC a dostanem hlasku ze nie je pripravenym alevo inicializovany.. Inicializacia mi ale zmaze vsetok obsah (kopirovaniu by som sa najradsej vyhol, lebo to bude na par hodin). Aku je zakladny postup na sfunkcnenie hdd (aj na nahravanie)? 1.Format, 2. Inicializacia, 3. Mount? alebo ine poradie? Treba zvolit fixed mount, alebo radsej fast mount? Dat ho ako hlavny hdd, alebo media hdd? |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD PVR a externí disknemáš náhodou vti image ? mám vu plus solo2. image AAF, BH a VTI. V image BH a AAf je všetko v poriadku. Vo VTI je problém. Hdd mi nezobrazilo , pýtalo to inicializáciu. spravil som. prišiel som o nahrávky. Po asi dvoch týždňoch tá istá hláška. či je vti nejaké vadné alebo čo ,to neviem. Prepol som to na black hole a tam je všetko v poriadku.tak vyzerá to , ak tam máš vti , dať iný image. Ak bol pred tým hdd funkčný , netreba nič robiť . v black hole , alebo aaf bymal byť v poriadku a mali by sa aj ukázať nahrávky. ak nie nanovo naformátovať. cesta je ako media hdd.možno postačí inicializácia. ak nie naformátovať. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD PVR a externí diskano, mam VTI (na xtrende). Ktory odporucas (aj s ohladom na ine veci, stabilitu, prehladnost)?Nahravanie dost potrebujem (dufal som ze tento novy sat.bude konecne nahravanie spolahlivo zvladat), multimedia typu filmy z hdd tiez bodnu. |
quix
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD PVR a externí disknajlepšie sa mi osvedčil image Black hole. momentálne mám verziu 2.0.1. Je už aj nová 2.0.2. O novej zatiaľ nerozmýšľam.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD PVR a externí diskno dufam ze zvladnem instalaciu BH...Teraz amm moznost mountnut to USB ako Fixed, alebo Fast - neviem ktora je lepsia. Fast ide OK, uvidim ho, ide mi obsah na nom, da sa nahravat. Ale je to predpokaldam len docasne, po restarte je zas Unmounted. Ked zas dam Fixed mount tak pyta restart a po nom sa USB kluc tvari v nastaveniach ako mounnted ale nahravat nechce, tam zas pise "pevny disk nebol najdeny alebo inicializovany". Nerozumiem tomu. |
quix
![]() |
|
![]() |