![]() |
|
Kino cs zkracuje programmísto 9 filmů denně už vysílají jen 7 někdy i 6 filmů. Začínají až po 12 hod a končí po 23 hod. Přitom tady před pár lety majitel sliboval časem 24 hod vysílání. K čemu je program kde se víc jak 12 hod nic nevysílá mimo ukázek. U Doku cs je to stejný, ale tam to bylo už od začátku. Jediná Muzika cs vysílá od rána do noci. |
cariada
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 1 166 |
![]() |
|
RE: Kino cs zkracuje programna prvom mieste je ekonomika a až potom zábava.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Kino cs zkracuje programtento balíček byl od záčátku chyba měli by ho zrušita a zařadit do Kombi |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Kino cs zkracuje programJa by spojil Doku CS i Kino CS. Bola by iba jedna stanica, ktorá by vysielala filmy aj dokumenty, striedavo, a vysielala by nielen pár hodín, ale celý deň.DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
RE: Kino cs zkracuje programKino CS byl od samotného počátku jenom trucpodnik vůči CS Filmu. CS Link měl CS Film, Skylink měl Kino CS. Posléze se CS Film dostal i do nabídky Skylinku a dneska je to jedna firma. Kino CS navíc nemá úspěch v zařazení do nabídky UPC, což jsou statisíce dalších klientů, a taktéž formát MPEG-4 snižuje potenciální počet abonentů (narozdíl od CS Filmu, který je ve všech platformách a v MPEG-2). Takže buď to opravdu rozpustí do nějaké jiné nabídky nebo to půjde zákonitě ke dnu.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
zvažuji předplatitod samého začátku jsem měl předplaceno a bylo to super alespoň pro mne ALE nyní co mě skončilo k 1.1.2012 stále čekám až tam bude něco nového ,stále po třech měsících je to co už bylo na podzimHDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 409 |
![]() |
|
![]() |