![]() |
|
Nova Sport a reklamaPovazujem za drzost, ze Nova Sport je plateny kanal, ale sportove prenosy ako teraz MotoGP kludne niekolkokrat prerusuju reklamou.Tomu sa hovori nenazranost ... |
full
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: Nova Sport a reklamanormálka :O |
pavlizie1
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Nova Sport a reklamaNajhorsie na tom je, ze nam reklamu prerusuju niekedy Sportom. |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
a zrovnana Nova sportu bych to nečekal :laughing: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Nova Sport a reklamateda nejsem žádnej znalec, ale tipnul bych si, že v Evropě není žádná stanice, kde bys MOTO GP bez reklam mohl vidět. |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
for tntJe to přesně naopak, než tvrdíš.... Neexistuje jiná PLACENÁ stanice, krom Nova Sportu, kde by reklamy u MGP byly. Polsat Sport/Extra HD, Viasat Motor HD, Sport 1+ HD (na Sport 1 exDSF reklamy jsou, na placené 1+ ne), SRF Zwei HD, 1 Auto RU, (a mám pocit i British Eurosport) - tam všude nejsou nabeton uprostřed závodů reklamy.... takže zbývá mrknout Sport 1 Select HD a DigiSport HD HU a máme tu celou Evropu zjištěnou :-)Totéž u F1, reklamy dává JEN Nova!!! Polsat, Sport 1 HD RU, RTL, ORF, Sky Sports F1 UK/ITA, Sport 1 Select HD, RTL7, M1 HU..... tam nikde reklamy nabeton nejsou.... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
ano je to takpak nezbývá,než si to neplatit a jít jinam,nebo nefrflat a trpět jim to :) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Nova Sport a reklamaToto není jen u Nova Sport ale např. i u placených programů Spektrum, NGC... Chce to, jak píše Pierrepetr, buď si ponadávat a kokat nebo neplatit. Já jsem si mnoho let platil Multi HD, nyní si platím jen Mých 7. Kdo "vyhrál" (Skylink nebo já), těžko říct. Alespoň jsem ušetřil. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Nova Sport a reklamano to jsem se ale pěkně uťal :-) Ale stejně - já nepovažuju Novu Sport za placený kanál. Kolik stojí? 100 za měsíc? Kolik by nás předplatitelů muselo být abysme mohli koukat na "vysněnou" anglickou Premier League? Dvacet miliónů? Nene, tudy cesta nevede, buď zkousnem reklamu, nebo musíme najít providera mimo ČR. A nebude to za stovku měsíčně. |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
![]() |