![]() |
|
Nova schema vysielania Tv Prima ZoomCelkom sa mi pozdava nova schema vysielania Tv Prima Zoom. Avsak, kto ma info z ktorej produkcie bude vyplneny novy blok CESOVATELIA a DOBRODRUZI, pretoze BBC, NGC, DISCOVERY ani ZDF nieje primarne zamerane na cestovanie...VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
širokouhlý- automatickýdoteraz som používal staršie TV a formát obrazu sa mi stále podarilo na sat. prímači nadstaviť tak aby obraz nebol zdeformovaný. Orezané okraje mi nevadili. Teraz som kúpil Panasonic viera 81 cm a s formátom obrazu si neviem poradiť. Napr. na JOj ide (Doba Ľadová) TV vypíše "širokouklý" a obraz je OK- prepnem na Markízu (Odložený prípad) vypíše "automatický" a obraz je sploštený. Takto teraz pozerá veľa známych, zvykli si na to že majú raz tváre sploštené raz OK Je to chyba sat. prímača? Robí to aj na terestriálnom prijme, |
yyyno
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
RE: Nova schema vysielania Tv Prima ZoomAké má rozlíšenie ten Panasonic TV ??? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
yyynoA z ktorého roku je to model?Určite mám iba niečo zle nastavené.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
Prima ZoomDiskutujme na túto tému v komentároch pod článkom...:-)Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 964 |
![]() |
|
![]() |