![]() |
|
Sat s HDMi/notebukVí někdo jak lze spojit sat.rec.s Hdmi výstupem a notebuk,nechce se mi opouštět miláčka kvůli satelitním programům a také nahrávat ze satu?. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebukTazko spojis dva vystupy.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebukPokud vlastníš linux sat přijímač tak by to neměl být problém ale pokud vlastníš skylink šrot tak mužeš zapomenout.Ale nejlepší pro tvuj učel bych viděl Dream nebo vu+Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebukspojiť sa to dá.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebukAle? ;) Co potom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebukAle? ;) Co potom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebukNejlevněji analogově s kompozitního výstupu do USB. Samozřejmě přes příslušnou AV kartu. Možná by ti to řekl i každý druhý podavač.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebukJá bych si koupil k notebooku USB satelitni kartu, a máš klid |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebukTak vidíš, první z té zmíněné poloviny.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Když von to je GMWizard HD class a jdou s ním dělat kouzla a má jen to HDMI.Ale mám taky WIFI štekr,to by mohlo jít nějak zprovoznit.Po net kabelu se mi spojí s Tv,ale jak s notbukem? |
korkoran
![]() |
|
OpravaSe sítovým kabelem se krmí z routru a do Tv Hdmi kabelem |
korkoran
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebukCo lze všechno nabastlit kvůli malé a i zbytečné úspoře, že? :)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 999 |
![]() |
|
medůzoTo nevíš co mě to už stálo,o spoření rozhodně nemůže být řeč.Mám i tu kartu do PC,jak mi tu radili,Technisat ale neumi to co GM,navíc tu visí LE 40 na zdi(na tu kouká žena,málo místa a starej člověk,kterýmu se nechce na každej fed běhat do patra k sonce,kde je druhej GM a Mascom s motorem na většé pokusy,Tak je to |
korkoran
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebukkup si lacny monitor a mas po probleme....naco to cpat do notebooku? |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebukPo síti streamuje např. nJoy digital N7 (165×105×27 mm, lze umístit za TV), umí unicast i multicast. Recenze je na tvfreaku. Zahraniční testy v NL ji chválí o mnoho víc. Nač se trápit s wi-finou, když je rychlejší a spolehlivější kabel. Doposud nechápu proč tak zaprutile se cpe všechno do wi-fi, která na to nestačí, laboratorní podmínky doma nenasimuluje nikdo.Jestli jsi fanda do techniky, tahle krabičková hračka by ti mohla pomoct. Je spousta možností. Nejlevnější stáhnout koax a použít externí USB DVB-S2 k ntb. Můžeš ho připojit k NASu nebo K PC nebo VU+ DUO, Dream a streamovat do sítě přes něj.. Vyměnit můžeš nahoře Mascoma za výše uvedené, dokoupit prodlužovačku IR signálu nebo použít k ovládání rádio, které jde přes zeď, přepínat dole a streamovat přes zařízení umístěné v patře. Možností je dost a určitě více. Jen ten dotaz napoprvé lépe formulovat.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 999 |
![]() |
|
RE: Sat s HDMi/notebuknJOY to je pěkná ptákovina, kdo by si doma dělal gigabit LAN ,a nefunguje s každým routerem, když už tak daleko lepší je MOI Streaming box od TBS se dvěmi CI sloty a možností 8 streamů najednou. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
korkoranNotebuk teda neviem čo je,ale notebook to už ano. :laughing:VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 719 |
![]() |
|
KosťoTo je čechoamerickyyyyy |
korkoran
![]() |
|
Tak jsemVytáhl ten Skystar USB 2 HD a zjistil po 2 letech,že nejsou ovladače pro Win 7 a asi pro něj ani nebudou tak mi zbude přeci jenom malej monitor nebo možná tablet |
korkoran
![]() |
|
![]() |