![]() |
|
Skylink modulPotřeboval bych pomoci. Kamarád mi přinesl CI modul Skylink Irdeto CI+ a používá ho v televizi Finlux 40FLHZR930L. Velmi často dochází k zatuhnutí a musí restartovat televizi (vypnout, zapnout) Tato chyba se projevuje prý i 5x denně.Přístupovou kartu má bílou Skylink s fialovým nápisem Irdeto v pravém spodním rohu. Zkusil jsem jí i s modulem v mém přijímači AZBox HD Premium Plus a cca po půl hodině se zaskl program, Nejprve nápis ZAKÓDOVÁNO a po chvilce hláška: 134-9 Sluzba je nyni zakodovana. Já mám úplně stejnou kartu a modul EasyTwin - bez problémů. I v jeho TV šlape v pořádku. Nemůže být vadný modul? Aby si ho mohl případně vyměnit, dokud je v záruce. Předem díky za odpovědi. |
Rambo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 683 |
![]() |
|
RE: Skylink modultreba si pozicat CAM Smit irdeto CI+ a odskusat |
sonja
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: Skylink modulJo a udělej to bez karty protože na 50% modul spadne a ztratí signál a stanice se doporučuje Prima Family a u mne to trvalo asi 50 minut ,potom restartovat přijímač tedy i modul a v menu modulu by mělo být tuším číslo 16 jako poslední verze ale jinak jsem to vygooglil někde na stránkách Mascomu jestli se jedná o modul od nichFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Skylink moduldíky za rady, ale přesně tenhle modul co píše skohy blbne.a to i u mne. Sranda je, že to bude muset tedy reklamovat v tom krámě, protože to dostal k televizi. Přesto moc díky za ochotu pomoci. |
Rambo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 683 |
![]() |
|
RE: Skylink modulMe tento problem zcela vyresil prechod na modul Technisat Technicrypt. Od te doby vsechny problemy zmizely. Asi 14 dni potom vydali ten novy firmware ktery to ma resit, ale nevim, zda to opravdu pomaha. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Skylink modulA ta TV má rozhraní pro CA modul: CI nebo CI+, to znáte ?? :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Skylink modulDle ohlasu mých zákazníků se po aktualizaci modulu výpadky neprojevily. |
satmaniak
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
To:RamboJelikož píšeš,že modul dostal k TV v krámě,bude obojí od Mascomu.Na modul Mascom dává svoji nálepku zespoda.Proto pomůže aktualizace SW modulu.Vše je na stránkách dodavatele a již mnohokrát tu tento problém byl zmíněn.Je jedno ,v kterém stroji je tento modul vložen - TV či SAT rec.Aktualizace opravdu tento problém řeší,protože pak si zákazníci již neztěžují. |
mdsystem
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
Skylink modulJa mám prijímač Opensat 4000 HD PVR. Kebyže som potreboval modul, aký by ste mi odporučili? Smit vá všeobecne dobré hodnotenia, bol by dobrý a spoľahlivý? |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
Skylink modulPostup pro upgrade modulu provedete přes OTA servis Skylinku z Astra 23.5°.Přepněte přijímač na transpondér 12,070 GHz - tj. na některý z jeho programů. 1) Vstupte do menu přijímače - menu Dekódovacího modulu Irdeto CI+CAM 2) V menu modulu najeďte na řádek Nastavení (Setting) a stisknete OK. 3) Najeďte na řádek Stahování software ( Software download) a stisknete OK 4) Zobrazí se hlášeni o možnosti nového software -potvrďte OK. 5) Průběh stahování se zobrazuje v % na obrazovce a trvá cca 15 minut. 6) Po dosaženi 100% se zobrazí hlášení o úspěšném ukončení. 7) Nyní vypněte a zapněte přijímač (tím se provede Reset modulu) a je to hotovo. |
Mirod
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
Skylink modulNávod je na CA modul se systémem IRDETO od výrobce Neotion SA |
Mirod
![]() |
|
Skylink modulMozem potvrdit že hore uvedený postup funguje modul už 3 hodiny ide OK |
Mirod
![]() |
|
![]() |