![]() |
|
Zvuk Technisat DIGIT ISIO SZdravím a mám dotaz,jestli se někomu také u Technisatu či jiného přijímače stává toto:Když přepnu z jednoho na druhý program tak mi po přepnutí naskočí obraz i zvuk,ale ten zvuk se asi tak za 2 vteřiny na chvíli přeruší a zase vzápětí naskočí / asi 2 vteřiny / . Nedělá to pokaždé. Technisat DIGIT ISIO S,lcd Panasonic ET50, hdmi kabel, modul Technisat irdeto,karta Skylink Ice Děkuju |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Zvuk Technisat DIGIT ISIO Sme hodne zridka dela to, ze zvuk nenaskoci u prepnuti vubec a musim vypnout a zapnout. Ale je pravda, ze od posledniho fw to jeste neudelalo |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 975 |
![]() |
|
RE: Zvuk Technisat DIGIT ISIO STen poslední fw mám taky.Software - Digit ISIO S International Edition 2.52.13.1-2380Dal jsem ho rovnou po koupi sat. |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Zvuk Technisat DIGIT ISIO SProblem asi v moduloch Tech. Ird. robilo to aj mne na DE verzii ale zo starsim fw, pouzivam teraz ale Mascomy - prepinanie ok. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Zvuk Technisat DIGIT ISIO SMam Technisat DigiCorder ISIO S a aj u mna sa to prejavuje ako popisuje Slava68. Najskor som myslel som, ze sa tym synchronizuje zvuk s obrazom.. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
Technisat DIGIT ISIO Snejnovější sowt na tento stroj je/ 2.56.0.4(2407e)BL3(347) natáhnul se včera |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
Clinttento soft je dostupny uz od 22.3. sleduj stranky Techkisatu.de, v sekcii downloads to vzdy najdes pri svojom type prijimaca. Nemusis cakat, pokial ti nabehne automaticky.IVO, podla mojich skusenosti, to bude modulmi Tech. ird. su dost nepodarene... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
![]() |