![]() |
|
Astra 28 hudebni kanalyKerrang Magic Kiss The Box Astra 28 12480 V 27500 neni signal. |
grandfunk
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Astra 28 hudebni kanalyTeď jsem kouknul a jde OK |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
Re:Standa 2Asi 2 dny mi tam nejde signal ostatni programy hrajou tak nevim |
grandfunk
![]() |
|
RE: Astra 28 hudebni kanalyMám úplně stejný problém, ostatní jdou a tyhle ne - signál 0, zezačátku to jelo, pak najednou ani ťuk - 2 dny 0 procent. a ostatní jdou parádně. Tak jsem myslel, jestli nejsou nově v britském svazku, už jsem se ptal, ale zatím mi nikdo neodpověděl, tak jsem rád, že není chyba u mě. A zrovna Kiss a The Box je vcelku kvalitní. |
djbasslick
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Astra 28 hudebni kanalyJede vše bez problémů ... a v britském svazku asi ne, protože mi jde na 60cm (V.Morava). Pošteluj talířek. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
: Astra 28 hudebni kanalyU mne jde všechno |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Re djbasslickNo mela by bejt parabola od 85cm ja mam 60 a na 19-tku a 23 mam 80-tku ale par dni to signal melo |
grandfunk
![]() |
|
RE: Astra 28 hudebni kanaly12480V je Astra 2A to je silna druzica, to mi ide aj na 45ke na multifeed. Ale Eutelsat 28A je slaba, ta uz dosluhuje a je problem s niektorymi tp. Uz aby cim skor spustili nahradnu druzicu Eutelsat 28B. |
Muro
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
Re VsichniTak jsem strcil do talíře a jede to tak díky za rady |
grandfunk
![]() |
|
RE: Astra 28 hudebni kanalytak ja do ni taky prastim :-)) dikyy |
djbasslick
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Astra 28 hudebni kanalya dotáhněte šrouby, ať se vám to zase nerozhodí :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
BassliškaChlape, doma máš Ultimo, doma máš T-500, šarik ti jede a anténu máš jako lavor na pomeje. Radu mám jednu jedinou, koukej jít do T90-ky. Ten motor odvez do šrotu. Z T90 pojedou i rodiče a můžeš mít obsloužené všechny tunery v Ultimu. Věř mi, že vím dobře, co buďe pro tebe nejlepší.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonSvatá pravda a pro Basslišku těžká výzva :)))VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Astra 28 hudebni kanalytak mně to taky jede v pohodě, ale nějak je zatím nesleduju. Já si pouštím hlavně City TV z 45E, protože mi to celkem pasuje a proti jiným maj kvalitní obraz a zvuk. Takže djbasslick a ostatním šaškům z toho nejmenovanýho rádia to taky doporučím sledovat, protože machrujou jak maj nejnovější hity a přitom jsou proti bulharům někdy i půl roku pozadu. :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Astra 28 hudebni kanalyNěkdo děla šaška v radiu za těžký prachy a někdo děla šaška zadarmo na diskusi Paraboly, nebo jejího blacklistu.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
eemiledo bulharska jezdím každoletně a mohu potvrdit,jsou v hitech asi 2-3měsíce pozadu,navíc hudební kultura je jinde a je to slyšet na každém kroku,přesně mezi ukrajinou a tureckým orientem,což je z dějin známo a normální R^ :))) :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
Saxonsouhlasím,jen ty těžký prachy to fakt nejsou,ty se dělaj jinde,v rádiu je to zaplacený koníček a mizerné živobytí s nejistou budoucností jedince R^ :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Astra 28 hudebni kanalyV Radiu si musi člověk vytvořit jméno, aby si pak mohl o peníze říct jinde. Takhle to chodi. Ty mas na mysli ještě něco jiného a bohužel ma pravdu. Tam se snad jednou naplní porekadlo " ze na kazdou sv.ni se někde vaří voda".On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonani snad nemyslím tyto vztahy,které jsou obvyklé v této branži ,to je vedlejší produkt,v rádiu je jen pár jedinců,kteří se slušně živí,jinak ostatní musí vzít i další kšefty,reklama,disco produkce,moderování atd.,za svobodna je to celkem hezký život,jak přijde rodina,mizerie ,málo peněz za moc hodin,pokud nejsi jednička,je to bez budoucnosti a i tak jsi na tenkém ledě,než přijde lepší R^ :((( :((( |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |